Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kebab fajny

FAJNY facet......ale.....pracuje w BUDCE z KEBABAMI....

Polecane posty

"Ja nie rozumumiem jak mozna sie zatrzymac na poziomie kebaba i miec prawie 30 lat." Rany... ja nie rozumiem jak można z taką pogardą odnosić się do czyjejś pracy... Oo

Gość bida z nędzą
się nie polubią. Bida szukaj lepiej ruskiego dżentelmena, on z ciebie uczyni księżniczkę.

Gość czikitita
czyli otwarcie przyznajesz sie do tego kebabie ze nie dosc ze jestes materialistka to jeszcze pazerna do tego!!!! :P koniec mojej dyskucji na ten temat. Nie lubie takich dziewuch i nie otaczam sie takimi. Mialam kiedys podobna do Ciebie kolezanke na studiach szukala szukala az w koncu znalazla sobie faceta ktory sprzedaje samochody ale wiesz co? Jeste tempakiem strasznym nie da sie znim porozmawiac dluzej niz 5 minut. Rozumiem ze liczysz sie z tym?

I mysle ze autorka nie miala na mysli ze problemem sa pieniadze. Kwestia do zastanowienia jest raczej poziom intelektualny tego faceta, ciekawe czy lubi literature, czy interesuje sie teatrem, jacy sa jego znajomi...? moj ex chlopak taxiarz niestety okazal sie bardzo zakompeksiony, nie majacy pojecia kto to byl np dostojewski czy kafka itp...Potem bylo wiele zenujacych sytuacji niestety tak to bywa

Gość tamari jednak jest gupia i
ma wszy:O:D

Gość jarek odchodzisz z forum

Gość kebab fajny
tak zarabiam 1900 zł ale nie pracuje w warszawie bo tam pewnie było by to 5 tysięcy.Pracuję w małym mieście gdzie pensje nie są duże. Obecnie jest to 1900 zle wiem ze niedlugo bedzie więcej. Jesli mowisz ze 1900 zł to mało to wspolczuje glupoty.Za 1900 zł mozesz bez problemu sie utrzymac z meisiaca na meisiac.Natomiast za 1200 zł nie dałabym rady i tu jest roznica.

Gość tralalalallalalala
"Oprocz tego trzeba wziasc pod uwage ze kazdy chce zalozyc rozine" :D:D:D sorry zarabiam ile zarabiam ale jakbym takie cos usłyszał od laski to spieprzam gdzie pieprz rośnie:D:classic_cool:

"Kwestia do zastanowienia jest raczej poziom intelektualny tego faceta, ciekawe czy lubi literature, czy interesuje sie teatrem, jacy sa jego znajomi...?" Myślisz, że chodzi o to osóbce walącej byki w ojczystym języku i nie znającej podstawowych zasad interpunkcji? Zresztą dlaczego zakładasz, że pracując w budzie z kebabem nie można interesować się filozofią, literaturą czy astronomią?

Gość kebab fajny
kamecha hahahah zalosny jestes

Gość rgggdfd
do nogi, ty bys sie zwiazala z takim kolesiem? :)

Gość tralalalalalalaa
a co moze jestes byznesłumen?:classic_cool:

"ty bys sie zwiazala z takim kolesiem? " Nie, bo jestem zajęta :P Ale nigdy nie oceniałam i nie mam zamiaru zacząć oceniać ludzi na podstawie tego, jaką pracę wykonują. Zresztą moje Kochanie jest pracownikiem fizycznym, a pogadać możemy o wszystkim - od głupich materialistek po teorie ewolucji :P

"ciekawe... zadna z Was nie patrzy na to co soba reprezentuje facet odnosnie ambicji i wyksztalcenia? rozumiem, ze jak z takim zajdziecie w ciaze to z tych kebabow utrzyma Was i dzieciaka" Achtung pustak. :P🖐️ No jak robi dobre kebaby to w razie czego będzie co jeść. :P🖐️

"żeby nie wsadzać kija w mrowisko nie napiszę że są inteligentniejsi" No lepiej nie wsadzaj, żeby się nie okazało, że kij wyląduje w Twoim oku ;p A co do reszty wypowiedzi, to się zgadzam ;)

Gość Super ze średnim
I mysle ze autorka nie miala na mysli ze problemem sa pieniadze. Kwestia do zastanowienia jest raczej poziom intelektualny tego faceta, ciekawe czy lubi literature, czy interesuje sie teatrem, jacy sa jego znajomi...? moj ex chlopak taxiarz niestety okazal sie bardzo zakompeksiony, nie majacy pojecia kto to byl np dostojewski czy kafka itp...Potem bylo wiele zenujacych sytuacji niestety tak to bywa A ja mam średnie wykształcenie i przeczytałem sporo książek Dostojewskiego, Balzaka, Conrada, nawet Manna i Prousta. I co byłbym skeślony? ;) Liczy się inteligencja, ogólny poziom człowieka. Jest wielu buraków z wyższym i fajnych ludzi, czasem nawet oczytanych, bez wyższego. Nie mozna uogólniać. Dla niektórych studia są bezsensem, w czym inym się spełniają, mają firmy, jakieś dochodowe hobby.

Gość Super ze średnim
To miało być zabawne?

Gość hahahehe
"I mysle ze autorka nie miala na mysli ze problemem sa pieniadze" co ty powiesz ? piszesz jaka inteligentna jestes a czytac ze zrozumieniem nie potrafisz...

to znajdź sobie faceta z 100943295432987548765487 zł, a jak się pracuje obydowje to za 1200 zł można normalnie żyć. Cholerne materialistki, człowiek myśli że na tym forum spotka kogoś wartościowego a tu tylko takie baby

Gość żeś pojechał z tymi bankowcami
Jesteśmy w Polsce a nie w USA. Tutaj nawet kryzys się nie udał.

Gość jak sie boicie wpadki
to nie uprawiajcie seksu. puszczalskie jestescie, ze chcece miec bogatego faceta na wypadek wpadku. tylkiem myslicie i seks (oraz kasa) wam w glowie