Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kebab fajny

FAJNY facet......ale.....pracuje w BUDCE z KEBABAMI....

Polecane posty

Moj mezczyzna zarabia 2000 ja 1500,mieszkamy na swoim-za swoje i jeszcze jestesmy w stanie odlozyc. Zyjemy na normalnym poziomie i niczego nam nie brakuje. Powinnam sie czegos wstydzic?

Gość Słodka truskaweczka
No i co, że w budce z kebabami? :) On 1200 zł a Ty więcej, dacie radę :) Zawsze możesz go wygonić na budowę i zarobi jeszcze więcej od Ciebie :) życzę powodzenia :)

Gość
Jarek niestety ale sporo racji masz.Żeby nie było mój facet nie pracuje :-D

Gość do Słodka truskaweczka
ma niszczyc swoje zdrowie i ryzykowac nawet utrate zycia na jakiejs budowie? :O poza tym do budowlanki trzeba miec dryg i krzepe. nie kazdy moze tam pracowac

"jeżli ktoś skreśla człowieka z powodu zajęcia jakim ten się trudni to nie sposób nazwać go inaczej niż pustakiem." Pozwolę się nie zgodzić. Ja bym nie chciał prostytutki i uważam, że pustaka to ze mnie nie czyni. :classic_cool:🖐️ Tamari jesteś w ciąży czy co? :o🖐️

facet chce się umówić i ją przelecieć a laska już ma przed oczami dom, rodzinę i miłość do końca życia.... zagląda mu do portfela, zanim się jeszcze umówiła....to chyba o czymś świadczy...i kto tu ma 15 lat? masz marzenia o super życiu a facet chce Cie zapewne na jeden raz!!!! hehehe żal!!!! na co mu laska co zarabia jedyne 1900zł sam pewnie robi już 3 kierunek i za 3 lata będzie mega gościem!!!

Gość hahahehe
"jednym ze sposobów na pozbycie się problemów finansowych to zaprzestanie zadawania się z ubogimi i tępymi Poleczkami. jakiś czas temu poznałem fajną Czeszkę i do tej pory nawet nie zapytała się ile zarabiam ani nie zaczęła znajomości od pytania jaki i czy w ogóle mam samochód, co w przypadku Polek było na porządku dziennym " czechy to jest pikus pojedz do USA tam zadna kobieta ci nie powie ze masz za nia placic na randce. prawda jest taka ze polki to nadaja sie do ruchania a nie do zwiazkow bo 90% kieruja sie materialistycznymi motywami przy doborze partnera..

Gość Słodka truskaweczka
Miłość jest najważniejsza, to moje zdanie. Ja pracuję jako nauczycielka języka angielskiego a mój chłopak jest elektrykiem po zawodówce. Świetnie sobie radzimy, planujemy wybudować dom. Myślę, że to nie zależy od wykształcenia tylko od ambicji obojga.

:-o ide na sklepu wez Ty sie za cos pozytecznego pzw a nie piszesz glupoty 🖐️

Gość żeś pojechał z tymi bankowcami
Ja rozumiem wypadek losowy; rozumiem, że można stracić pracę, złapać się czegokolwiek, żeby przeżyć, na jakiś czas. Ale utknięcie w kebabowni przez 3 lata, w wieku kiedy powinno się szczególnie zadbać o rozwój zawodowy, niestety nie wygląda na sytuację przejściową. Niestety, zdarzyło mi się spotykać mężczyzn niezadowolonych ze swojej mało ambitnej pracy, niezadowlonych ze swoich zarobków, ciągle narzekących, którzy nie zdecydowali się na szukanie innej pracy, bo "mi się nie chce". Nie wiem, co kieruje "fajnym facetem z budki z kebabami", że wciąż tam pracuje, ale myślę, że w przypadku autorki warto te powody poznać, zanim zapadnie decyzja o stworzeniu związku. I nie tyle chodzi tu o pieniądze, co o stworzenie wspólnej płaszczyzny porozumienia w związku.

Gość Słodka truskaweczka
Kamecha, I don't know what you're talking about!!!!!!!! Widocznie na swojej drodze spotkałeś same puste panny, którym zależy na pieniądzach i seksie. Rozejrzyj się za tymi normalnymi, które chcą rodziny i kochającego męża. Nie każda jest taka! Nie mów bzdur!

ludzie a może on ciągle się dokształca zeby być kimś w przyszłościa.

Gość Słodka truskaweczka
Ale jak kobieta pracuje w budce z kebabami to już nie ma problemu, ktoś z Was to zauważył? Przyjęło się, że to facet ma być żywicielem rodziny i to on ma zarabiać dużo kasy. Ale bzdury, wszyscy tworzymy swoje perspektywy na przyszłość i nie ma znaczenia czy to facet czy mężczyzna.

Gość Słodka truskaweczka
czy to kobieta czy mężczyzna* :)

Gość Ja jestem listonoszem
umowicie sie ze mna?:)

Gość Słodka truskaweczka
Kamecha , życzę Ci szczęścia z Czeszką:)

Gość Słodka truskaweczka
Listonosz fajna sprawa, zawsze nosi dużo rentek dla starych babuniek :) No pewnie, że się umówimy :) hehe :) Sama byłam kiedyś listonoszką i zabawnie to wspominam :) Kiedyś gonił mnie pies i wysypałam wszystkie listy :)

Gość Ja jestem listonoszem
Nie powiem,bardzo mi sie podoba moja praca,nikt mi nie stoi nad glowa i nie patrzy na rece:)Truskaweczka 😘

Ktos tu pisal o czeszkach :D Pozwole sobie zareagowac adekwatnie do poziomu argumentow panow ktorzy sie tu wypowiadaja.Koles zebys sie nie przejechal na swojej uroczej czeszce :> tak sie sklada ze znam duzo czechow,swego czasu mialam nawet faceta czecha i z tego co slucham od moich przyjaciol to czeszki sa o wiele gorszymi szmatami niz obrzucane przez ciebie blotem polki.Malo tego,jeden z moich przyjaciol twierdzi ze nigdy w zyciu zadnej czeszki nie chce miec bo to czego sie naogladal mu wystarczy,wiec szuka dziewczyny z polski albo jeszcze dalej na wschod.Co ciekawe wsrod czechow jest bardzo wysoki odsetek zdrad i rozwodow. Nie wiem czym to jest spowodowane,moze tym ze czesi sa ateistami. Wiem tylko ze maja dziwna mentalnosc,wiec nie chwal dnia przed zachodem slonca ;) W ogole takie uogolnianie jest do dupy :o to cos na zasadzie "ja sam nigdy tego nie doswiadczylem,ale kazik i franek mowia ze baby to kurwy wiec tak musi byc" :o Przestancie sie w koncu nawzajem obrazac bo tak naprawde wszedzie zdarzaja sie ludzie normalni i zjebani i obrazanie kogos tekstami typu "jestes szmata i materialistka jak kazda polka" pokazuje tylko i wylacznie wasz zenujaco niski poziom.

A teraz do autorki :) Nie skreslaj tego faceta od razu. Byc moze ma taki okres,moze studiuje drugi kierunek.Poznaj go,spotkaj sie z nim i dopiero wtedy sie zdecydujesz czy chcesz sie z nim umawiac czy nie.Takie ocenianie kogos na podstawie strzepkow informacji moze byc bardzo krzywdzace.Ja jak poznalam swojego faceta to mial 26 lat i tez nie mogl znalezc pracy i nie wygladalo to rozowo.Ale przez mysl mi nie przeszlo zeby go z tego powodu odtracac.Jak go poznalam lepiej to zobaczylam dlaczego tak a nie inaczej mu sie ulozylo.Teraz ma prace i robi 2 kierunek studiow,takze daj szanse chlopakowi ;)

nie,nie powiedzialam ze polacy sa swieci :D wiadomo ze wszedzie wystepuja zdrady ale to ze sami czesi mowia o sobie negatywnie, ba niektorzy sie tym wrecz szczyca ze to jest takie cool ze sa takim "rozrywkowym" narodem to chyba o czyms swiadczy :> To ze nie znam zadnego czecha ktory by mowil pozytywnie o swoich rodaczkach tez bije po oczach. Chociaz polacy nie lepsi :o sam robisz to sao :o Zreszta co ja cie bede przekonywac,sam sprawdzisz i zobaczysz.A i jeszcze jedno,czesi polakow nie lubia,wola niemcow ;) i do niemcow im blizej z mentalnosci.Zreszta jak mowie,sam sie przekonasz jak to bedzie w Twoim przypadku.Zycze powodzenia.

Gość kobieta ktora zdradzila to kur
wa dziwka i szmata. jak ktos jest porzadny to nigdy nie zdradzi

Gość hahahehe
"wiadomo ze wszedzie wystepuja zdrady ale to ze sami czesi mowia o sobie negatywnie" a polacy o sobie nie mowia negatywnie ? co za idiotka.. jakos o puszczajacych sie czeszkach za granica nie slychac tylko o polkach ktore znane sa z tego ze ich rury przeczyszcza cala europa...

Przeciez napisalam ze polacy tez mowia :o czytac nie umiesz? I kto tu jest idiota. Wypraszam sobie obelgi. Prawda w oczy kole co? :> Argumenty sie koncza to zaczyna sie obrazanie.O czeszkach za granica tez slychac,w ogole o kobietach z narodow slowianskich,ale wasze male mozdzki slysza tylko to co chca. Zegnam bo dyskusja w tym topiku nie miala byc o kurwiacych sie polkach tylko o facecie z budki z kebabami.Takze nie bede robic juz offtopu.