Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jedennnn 28

dziewczyna nie zadowala mnie w łożku

Polecane posty

Gość taki jedennnn 28

i wszystko zwala na to że jest nie doświadoczna itd Po prostu nasze życie itymne jest nudne jeśli do tego już dochodzi robi to tak jakby z przymusu i ciagle tak samo

Gość taki jedennnn 28
Łatwo mowic ale jak coś prponuje czy jej mowie ze nie tak zaraz zaczyna mowe o tym że ona jest nie doswiadczona nie wie jak to robic itd i że nie chce nic zmieniac

Gość to ty jej słownie proponujesz
? Seks to nie gadanie, to sie w czasie namiętnych zbliżeń robi. Jeśli dziewczyna jest niedoświadczona, facet powinien przejąć prowadzenie a ty przyszedłeś się na net wyżalić? Sieroto:D

Gość ha ha ha dupuś z ciebie

Gość utnij se fiuta

Gość niby tak ale ona nie ma ochoty
na to wszysto jest ze tak powiem wymuszone. Dla niej sex to kwestja obca woli czytac ksiazki czy oglodac tv niz to robic..Nawet gdy pytam co popraiwc czy co robic inaczej mowi ze wszystko jest ok byle by szybciej miec to za soba...

Gość pozdrawiam narazie
zmien laske !!! ja sie z aka ozenilem masakra. czego nie zaproponujesz to nie , tylko po bozemu na jezdzcas i wybłagany lodzik a minetkami nie gardzi. zmien panne trafiles na klode tego sie nie da zmieniec, czego to ja nie probowalem maasaze, olacje, dodatki erotyczne, poprostu roznice ise libido a na to chyba nie ma lekarstwa,

eee zaraz zaraz ważne jest ile czasu sie bzykacie.czasem jest tak ze kobieta potrzebuje się "oswoić' z facetem. to ze na początku jest zimna nie znaczy ze za jakiś czas nie przeistoczy sie w dziką sucz. słowo słowo. kwestia druga-im bardziej nalegasz tym bardziej ona sie wycofuje. moze spróbuj nie poruszać woóle temnatu seksu przez jakis czas,poczekaj aż sama bedzie chciała i myśle ze wtedy będzie zupełnie inaczej swoją drogą niedopasowanie w łózku to bardzo duży problem, nie wiem po kiegu chuja żeś sie żenił ty tam wyżej. teraz nie anrzekaj sieroto

Gość gfhdgfh
Mnie tam twoje dziewczyna zadawala. Ona też wydaje się być usatysfakcjonowania po każdym spotkaniu ze mną :p

Gość jestesmy 2 lata razem
ale jesli chodzi o sex to odczuwam ze to dla niej kara itd ona po prostu nie chcetego

Gość też byłam kładą
myślałam, że nie lubię seksu dopóki nie natrafiłam na faceta, który rozpala mnie do czerwoności i dla niego jestem gotowa na wszystko seks na podłodze, w kuchni na szafkach, robienie loda, cokolwiek sobie zażyczy Jest niesamowity i bardzo dba o higienę, zawsze pachnący, podnieca mnie, na samą myśl jestem mokra Także panowie, od was wiele zależy

2 lata to strasznie długo! o ile oczywiście od 2 lat sie pukacie:D nie wiem,skoro nie ma jakiegoś innego źródła tego problemu, tylko ona tego nie lubi to chyba...cóż czas na zmiany.ja bym nie mogła być z kimś kto nie lubi seksu i łaske mi robi...

Gość facet to jasne jak słońce
nie działasz na nią, bo inaczej sama by sie domagała eksperymentów do seksu trzeba się dobrać

Gość pozdrawiam i nara
przed slubem było imaczej , wyglada to tak ze sie chajtnela ma wszystko i teraz nie musi nic robic

no tak też moze być.skoro jest niedoświadczona to jeszcze nie wie co/kto ja kręci.nie obraliście sie i tyle.albo moze ona po prostu nie lubi seksu,tak też bywa.chyba bez sensu troche taki związek...

Gość bo tego nie trzeba wiedzieć
:D:D:D to się samo wie jeśli facet kręci, bo po prostu aż cię skręca z żądzy, jest się gotowym na wszystko to nie jest wiedza wyuczona z książek :D

Gość To nie chodzi o doswiadczenia
a o checi i zdolnosci. Moja najlepsza lozkowa partnerka byla kobieta ktora jak poznalem byla 24letnia dziewica :)

Gość boś lebiega a nie chłop

Gość ojewgt
Czasem odpycha właśnie facet,spocony,z brudnymi paznokciami,z hamskim jęzorem,albo sprawiający ból,jakby było ok z tobą to by chciała.A jeszcze faceci niektórzy nawet wychodząc z pod prysznica śmierdzą,perfum nie pomaga

troche chodzi o doświadczenie bo jeśli np. kobieta jako pierszego partnera ma faceta który ja nie kręci, tak moze być (jest z nim bo sie zakochała,bo jest taki kochany bla bla) to będzie myślała że po prostu cos z nia nei tak,póki nie trafi na tego co trzeba