Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxnnnikt

Co mam o nim sądzić, czy on mnie szanuje?

Polecane posty

Gość xxnnnikt

Co sadzicie o takiej sytuacji: wstaje rano, moj chłopak jest w trakcie jedzenia sniadania, zrobil sobie herbate, mi oczywiscie nie zrobil. Wstawilam wode zrobilam sobie sniadanie, szykuje sobie sniadanie do pracy, a on jakies smieszne filmy na internecie sobie oglada zamiast sie szykowac do pracy (pracujemy razem). Pozniej gdy juz czas byl by wychodzic on do mnie zebym mu kanapki zrobila, ja powiedzialam ze nie zrobie to on do mnie "ty stara zdziro". Wkurzyłam się na te słowa, to z pretensjami do mnie że znów się gniewam bo on to dla żartu mówi. Czy to jest normalne?

Gość xxnnnikt
wyszedł bez kanapek a ja została w domu. Ja mam 25 lat

Gość xxnnnikt
Nie poszlam bo to jest jego firma a ja nawet nie jest tam zarejestrowana. Wkurzylam sie ze mnie tak traktuje. Porozmawiac z nim na ten temat nie moge bo od razu mówi "dobra przestan dziabac"

Gość hkjhkhkj
Mama pytanie do autorki: czy ty używasz czasami swojego mózgu ? Czy każdą sytuację ze swojego życia musisz przedyskutować na forum ? Żałosna jesteś.

Gość hkjhkhkj
mam

Gość DO ROBOTY SIĘ WEŹ
innej niż wiszenie na facecie

Gość xxnnnikt
Z boku pewne rzeczy inaczej wygladaja dlatego pytam was. A zreszta ostatnio to mam wrażenie ze jestem winna calemu złu na świecie

Gość xxnnnikt
Ja robie więcej niż on: w pracy on tylko ściemnia że robi, to z tym pogada przez tel , to z tamtym pościemnia na gg, a ja zapierdalam. W domu palcem nie kiwnie, bo mu porządek nie jest potrzebny. Ja dodatkowo jeszcze się ucze w weekendy na podyplomówce a on leży z dupą całe 2 dni w niepościelonym łóżku bo jest wielce zmęczony

nie smuć się tylko szykuj obiadek swojemu chłopakowi i przygarnij trochę w domu :D sprawdź czy w lodówce się piwo chłodzi a jak nie to do sklepu , nie marudź tylko bierz się do roboty 1/10

Ale to nie zmienia Twojej sytuacji. Możesz sobie zasuwać ile chcesz. Jeśli jest tak jak to opisałaś to praktycznie jesteś na jego łasce. Znajdź sobie źródło utrzymania niezależne od swego chłopa.

Gość hkjhkhkj
głupie dziewczyny słuchają się głupich rad dawanych na kafe nie potrafiąc poradzić sobie w życiu z błahymi sprawami, z banalnymi wręcz kwestiami. Jakie to dzisiaj wszystko niezaradne i bez mózgowe. Każdy banał muszą roztrząsać na kafe bo nie dają sobie rady z niczym. :)

Gość xxnnnikt
Dziękuję ci Krwawa Miazga za rade. Właśnie chcę założyć własną firmę, ale on uważa że to nie jest dobry czas, a jeżeli już mam założyć to najlepiej żeby moja firma kupowała od niego towar i sprzedawała dalej, tzn była od niego zależna - a ja tego nie chce. Tak samo jest z samochodem, chce sobie kupic swój ale on mi nie chce pomoc bo przeciez mam jego samochód, tylko jak sie pokłócimy, tak jak dziś to juz zdążył mi powiedzieć że jutro mi samochodu nie da żebym miała czym jechac do szkoły. Czuję się jak bym miała ojca, który mi kary stosuje a nie partnera. Mam już dość

Gość Chlopak xxnnnikt
To nie wspomnialem ci, ze robienie mi kanapek rano nalezy do twoich obowiazkow sluzbowych?

"dobra przestan dziabac" Dziabać :) Urocze :) Masz to na co się godzisz autorko :)

Gość xxnnnikt
Dobre pytanie - właściwie nie wiem dlaczego z nim jestem. Boje się samotności, udaje przed sama soba ze jestem mu potrzebna bo on sam ze swoim roztargnieniem nie poradzi sobie prowadzac ta firme.

Gość xxnnnikt
Niby wydaje mi sie ze stac mnie na cos lepszego, ale brak mi odwagi. Raz jest dzien ze uwazam ze moj biznes wypali, a juz nastepnego ze to jest klapa i tylko wywale pieniadze w bloto ktorych i tak mam malo Boje sie ze sobie nie poradze, wogole to przechodza mi nieraz mysli szamobojcze, ale nie mam na tyle odwagi by je zrealizowac.

Gość hkjhkhkj
Puknij się w głowę !

Gość xxnnnikt
Komu opowiadam o tym zdarzeniu to mowi ze to błachostka a ja jakos nie umiem sie pozbiecac i caly czas płacze. Może to o jedna kłótnia za dużo. Tylko dlaczego nie umiem myślec o innym życiu?

Gość szanuje cie tak jak
papier toaletowy

Gość 2 rozwiązania
Zostaw go lepiej, spójrz jak Ci się odwdzięcza, jak Cię traktuje czy poniża-a po takim typie można się spodziewać juz tylko najgorszego. Chce byś była od niego zależna, chce Ciebie mieć pod kontrolą . Zastanów się czy chcesz to nadal kontynuować.