Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smile82

pierwsze spotkanie

Polecane posty

jak dać do zrozumienia zachowaniem że chce się przytulić coś więcej niż tylko zwykły spacer we dwoje

widze ze masz wiele argumentow a jak mam sie przekonac ze ta osoba faktycznie tego chce jak to wyczuc z jego zachowania

no jak wyczuć to już ci nie powiem,sama musisz to wyczuć. zrób jakiś mały pierwszy krok, np niby niechcący weź ta osobę za ręke i nie puszczaj:) i zobaczysz co ona na to:)

niby banalne ale wtedy albo powie ze sory nie mam ochoty i czeka mnie zawod albo bedzie trzymac

ja wiem ze jesli nie sprobuje to sie nie dowiem ale ta osoba jest po przejsciach ciezko do niej dotrzec niby proste sie wydaje sprobowac ale nie chce kogos zrazic do siebie

jak mam tej osobie dac do zrozumienia skoro piszemy smski i niby jest oki a jutro mamy sie spotkac a dzis pisze ze boi sie spotkania i tego ze sie zawiedzie

wiesz, przez to ze weźmiesz ja za ręke na pewno nie ucieknie na drzewao. a nawet jak coś jej nie przypasi, to sie nie zrażaj.skoro wiez że ciężko dotrzeć do tej osoby to powolutku i małymi kroczkami. czytałaś Małego Księcia? przypomnij sobie motyw z oswajaniem lisa:)

wiem ze nie jest to proste bo jedni sa bardziej wrazliwi inni mniej dobrze nam sie pisze razem wiec skad te leki i drugiej osoby