Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stylowa

Śledzik

Polecane posty

Gość stylowa

Czy wie ktoś czy idzie usunąc śledzika z Naszej Klasy?

wejdź w zakładkę znajomi>ślędzę i pokolei odznacz wszystkich na nie śledż - tym sposobem mam spokój ze cholernym sledziem:)

Gość stylowa
chyba zwariuję! Po kolei ich wszystkich poodznaczałam(trwało to cholernie długo) w zakładce śledzę pisze 0 osób,a oni dalej są na głownej stronie i dalej widzę ich linki-to chore!

Gość stylowa
no ok usunęłam,ale to jak rozumiem nie rozwiązuje problemu,bo pewnie następne wpisy innych osób będą sie pokazywać. Ale nie rozumiem dlaczego skoro pisze mi ,że śledzę 0 osób ,jednak dalej wyskakują mi ich wpisy?

może zaloguj się ponownie? mnie po usunięciu wszystkich sledzących i po wykasowaniu wszystkich wpisów nic nowego nie wyskoczyło:) u ciebie powinno byc podobnie

Gość absolutnie nie ale
ale te, które już masz w chwili obecnej na stronie głównej nie znikną :(

Gość stylowa
wylogowałam się i zalogowałam-bez zmian,nowe wpisy śledzika dochodzą,bo ludzie je właśnie wpisują i musiałabym non stop na bieżąco kasować :(

Gość absolutnie nie ale
hmmm... dziwna sprawa... ;/ może zablokuj też opcję-co widza moi znajomi, wpisy na śledziku-wyłącz to, może zadziała

Gość stylowa
a gdzie ta opcja -co widzą moi znajomi?

Gość stylowa
może chodzi Ci o opcję-śledzą Cię? ale z tym się nie da nic zrobić:(

Gość absolutnie nie ale
Siedzę w pracy i mam zablokowaną nk, ale chyba jakoś tak: edytuj profil i ustawienia prywatności. Tam, gdzie masz takie różne rzeczy typu blokowanie galerii, komentarzy itd.

Gość stylowa
Nic nie działa,no nic na razie odpuszczam ,bo mam dość Wiecie? Mi ten cały śledzik nie przeszkadzał do momentu w którym się nie zorientowałam,że faktycznie nie ma sposobu na usunięcie go. Do tej pory myślałam,że jak mi będzie zależeć na usunięciu to jakoś da radę,ale ,że nie dało to prawie mam chęć to zrobić. Taka przewrotność. No nic może później spróbuję