Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angielskiii

ksiazki do angielskiego- co sadzicie

Polecane posty

Gość angielskiii

o ksiazkach grammar and vocabulary for FCE target vocabulary 3

Gość angielskiii
ladaco od ciebie nie oczekiwalam jakis sensownych odpowiedzi

Gość nieprzytomny jesteś
? co niby mamy sądzić? książek do anglika jest całe mnóstwo każdy korzysta z czego innego a żeby ocenić książkę to trzeba z nią długo pracować Mam setki książek na kompie do wszelkich poziomów i z każdej korzystam wyrywkowo

Gość fazasad
a czy ktos by mi przeslal jakies ksiazki?

Gość angielskiii
zalozylam temat z mysla ze odezwie sie ktos kto wlasnie korzystal z tych ksiazek. o tym ze jest cala masa to wiem. ale wlasnie te 2 sobie wydrukowalam

Gość angielskiii
a jakie chcesz? daj meila to cos podesle

Gość RudaHera
Szczerze powiedziawszy wydaje mi się, że już lepiej będzie, jak sobie po prostu kupisz np. multimedialny kurs języka angielskiego. Np. na 3kropki.pl ja kupowałam taki kurs angielskiego i jestem z niego bardzo zadowolona. Na pewno uczy się lepiej, niż z papierowej książki. Ale to tylko moja skromna opinia.

Gość joromekr
Zadna ksiazka nie nauczy Cie tak jak dobry lektor, dlatego polecam szkole TFLS

Gość cube
jeżeli chodzi o skuteczne książki do angielskiego, to wiem, że bardzo dobre są Axon, służą do uczenia się na każdym poziomie i nie są takie nudne jak większość podręczników, są tam ciekawe ćwiczenia i gry, także można połączyć przyjemne z pożytecznym :)

Książek z Axon nie widziałam więc trudno mi się wypowiedzieć, ale z tego co wiem ich metoda nauczania jest dobra. Co do podręczników to wydaje mi się,że wszystkie są dosyć ciekawe. Ładne, kolorowe obrazki, pytania sprawdzające umiejętność czytania ze zrozumieniem. Chyba o to chodzi- nie mogą być nudne, prawda?

Axon ma fajną książkę elektroniczną, widzieliście? Nakłada się na taki "tablet" normalną książkę, do tego są odpowiednie kartridże i naciskając np na jakieś słówko książka je przeliteruje, można najehcać na czytankę, która zostanie przeczytana i tak samo z zadaniami uzupełnianymi w książce. Fajna sprawa

Hej, ciekawy i szeroki wybor tego typu ksiazek ma ksegarnia FONT polskaksiegarania.co.uk wraz z CD mozna swietnie podjac nauke . Wiele skorzystalam z ich pozycji i nie musialam dlugo czekac na realizacje zamowienia... to wazne . pozdrawiam

Gość xzzcvvv
lepiej naucza was w porzadnej szkole typu TFLS