Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Być mężczyzną

Co oznacza być mężczyzną? Przeczytajcie sobie...

Polecane posty

Gość Być mężczyzną

To bardzo proste. Wystarczy tylko być przyjacielem, bratem, ojcem, partnerem, kochankiem, nauczycielem, wychowawcą, spowiednikiem, powiernikiem, kucharzem, mechanikiem, monterem, elektrykiem, szoferem, tragarzem, sprzątaczką, stewardem, hydraulikiem, stolarzem, modelem, architektem wnętrz, seksuologiem, psychologiem, psychiatrą, psychoterapeutą. A ponadto wystarczy być: sympatycznym, wysportowanym, inteligentnym, silnym, kulturalnym, twardym ale łagodnym, czułym ale zdecydowanym, romantycznym ale męskim, dowcipnym, wesołym ale poważnym, dystyngowanym, odważnym, energicznym, zapobiegawczym, kreatywnym, pomysłowym, zdolnym, skromnym, wyrozumiałym, eleganckim, stanowczym, ciepłym ale zimnym, tolerancyjnym ale zasadniczym, honorowym, szlachetnym, praktycznym, pragmatycznym, praworządnym ale i gotowym zrobić coś szalonego (np skok na bank),zdesperowanym, opanowanym, szarmanckim, stałym, wiernym, rozmarzonym ale i ambitnym, godnym zaufania, zdolnym do poświęceń i przede wszystkim wypłacalnym. Ważne jest jeszcze tylko aby nie zapominać jej: urodzin, imienin , daty ślubu, daty pierwszego pocałunku, okresu, wizyty u stomatologa, rocznic, urodzin jej najlepszej przyjaciółki i ulubionej cioci. Prawda że to proste? W przeciwieństwie do mężczyzn którzy chcą aż: seksu, sportu i jedzenia. Uszczęśliwienie kobiety jest dziecinnie proste.

Gość Marini
Pomidorowa? A kto Ty jesteś? Przypominasz mi pewną osobę...

Gość olka24
to dobre , podoba mi sie , tylko gdzie znależc takiego faceta?

Gość Marini
Wyszedłbym, Olka24, na samochwałę, gdybym wskazał na siebie. Ale co fakt, to fakt. Tylko może z pamiętaniem nie jest najlepiej...:)

Gość Marini
Kogo Ty mi przypominasz, Pomidorowa, to ja dobrze wiem. Choć drugi wpis wlał w moje serce nieco podejrzliwości. zabrakło kropki na końcu zdania. Poza tym, wzmiankowana osoba poznałaby mnie po pierwszym moim zdaniu. :)

Gość olka24
taaa , to pozazdrościc twojej kobiecie , chodzący ideał!

Gość Marini
Zazdrość nie jest najlepszą rzeczą i nie powinno jej ludzkie serce pielęgnować. Ideałem nie jestem - uczciwie meldowałem o problemach z pamięcią. :)

Gość olka24
upsss, a to zwracam honor , szacuneczek , a do tego " inteligentnie wygadany"

Gość www.tnij.org/crazy2010
Jak facet zmęczony po cięzkim dniu w pracy ma spełnic te warunki?

Gość Marini
To są jedynie pozory, Olka24. Prawdopodobnie dostałaś oczopląsu, co się często ludziom przesiadującym przed komputerem. Ja wcale nie jestem "inteligentnie wygadany". Musiałem Ci się z kimś pomylić...

Gość Marini
Taaaaaaa, Płacząca, zapewne - kobieta. Szekspir także był kobietą i pisał miłosne sonaty. I Petrarka również... :) Wymieniać dalej?

Gość Marini
A teraz nieco cytatów. :)

Gość Marini
Wszystko, cokolwiek się powie o kobiecie, jest prawdą.

Gość olka24
ale mnie rozbawiłeś ! hahahhaa dawno sie tak nie usmialam dzięki ! wiesz siedze w pracy przed kompem i w wolnej chwili , zaglądam na kafeterie taaa pomyliłam cie chyba z ..moim mężem

Gość Marini
Z tym większym zapałem pragniemy kobiety, im bardziej niemożliwa czy trudna jest do osiągnięcia.

Gość Marini
Przyjmij moje gratulacje, Olka24. Posiadanie inteligentnego małżonka to rzadko spotykany wśród kobiet przypadek. Powszechna jest natomiast skarga na męski debilizm i umysłową niemotę.

Gość olka24
Z tym większym zapałem pragniemy kobiety, im bardziej niemożliwa czy trudna jest do osiągnięcia.- fajny cytat dzięki , co prawda mąż ideałem nie jest jak kążdy , ale ma swoje zalety i .. wady też

Gość Marini
Mężczyzna bez kobiety jest jak parowóz bez pary.

Gość olka24
mój ulubiony cytat - kazdy kto myśli , iż mozna upilnowac kobietę do wariatów go oddać"

Gość Marini
Nigdy nie można ustalić z pewnością, gdzie w kobiecie kończy się anioł, a gdzie zaczyna diabeł.

Gość Biagio Marini
To jest bardzo proste, jak wynika z zamieszczonego tekstu. :) Żarty żartami, ale która z kobiet zechciałaby dobrowolnie skreślić z przedstawionej listy choć jedno zdanie?