Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olcia_18

podgladanie/masturbacja

Polecane posty

Gość olcia_18

Witajcie, wczoraj mialam troche dziwna sytuacje. Wrocilam wieczorem do domu od kolezanki, chcialam byc cicho zeby mamy nie obudzic no i sie troche skradalam. U niej palilo siw swoatlo wiec zajrzalam i bylam w szoku. Mama sie masturbowala, lezala z podwinieta spodnica i piescila sie paluszkami. Normalnie zdebialam, jej tez sie glupio zrobilo. Zaskoczona poszlam do siebie, a teraz przy niej nie wiem co robic z oczami. Wciaz o tym mysle. Mieszkam tylko z nia, ona jest atrakcyjna kobieta i w sumie powinna miec jakiegos faceta, no sama nie wiem. Teraz kompletnie nie wiem jak z nia rozmawiac. Mial ktos cos podobnego?

Gość ona na chwilę
Miałam podobną sytuację i normalnie o tym z mamą porozmawiałyśmy. Nawet się z tego pośmałyśmy. To nic wstydliwego. W końcu każda kobieta zwłaszcza jak jest sama potrzebuje seksu :) Pzdr

Gość wstyd - stara baba
a zachowuje się jak podlotek. wstyd

Gość klaudia1234567
u mnie odwrotnie - kiedyś mnie mama nakryla jak wsadzalam sobie ogorka i normalnie masssssakra... do tej pory sie wstydze choc minelo juz pare lat ale mame mam spoko wiec nigdy nie poruszyla tego tematu - z reszta sama byla tez chyba zaklopotana nie mniej ode mnie

Gość zuzzinka
Pamiętam z moich młodych kat, kiedy spałam jeszcze z matką w pokoju, jak w wolne dni budziło mnie skrzypienie jej łóżka. Początkowo nie wiedziałam co to oznacza, ale później zobaczyłam jak kołysze buodrami, trzymając między udami kołdrę i poczułam w sobie taki przypływ wilgoci i rozkoszy, że zrozumiałam... Później często w ten sposób własnie się maurbowalam. Do tej pory robię to częście poprzez zaciskanie ud i poruszanie biodrami, niż przez dotykanie się gołą ręką.

Gość gość
też mi się zdarzyło, ze widziałam jak mama się masturbuje. miałam wtedy 16 lat i przez moment pomyślałam by mnie być może czegoś nauczyła. masturbowałam się później sama myslac czy ona tez to tak robi

Gość Ataman koszowy piątej chorągwi
Powinnaś powiedzieć mamie że zamiast robić to samemu w pojedynkę mogłybyście spróbować we dwie

Gość gość
do Ataman - nie miałam odwagi jej tego zaproponować chociaż miałam ochotę. Mama ma teraz 52 lat i wciąż się masturbuje

Gość gość
..dodam jeszcze, ze jak ją słyszę w nocy to tez mnie to ciagle podnieca. mam faceta ale tylko okazjonalnie. mieszkam z mamą