Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estta

poszukuje porady

Polecane posty

Gość estta

kochani nie wiem czy jestem w ciązy czy nie ale boje sie zrobic testu a mam dziwne objawy zauważyłam że mam pasek brazowy od pepka do łona aha okres miałam w tym miesiącu ale też jakiś dziwny zauważyłam rozstępy na brzuszku mysle ze to mogłby być jakis drugi miesiac a dzis zauwazyłam rozstepy na piersiach ktos ostatnio mi powiedział ze jestem w ciazy a i czasem mnie mdli. nie wiem co o tym wszystkim myslec czy ja juz popadłam w paranoje albo ciąże urojona a moze to jest fakt wtedy bym byla najszczesliwsza kobieta na swiecie .

Gość estta
aha mam bolące piersi i duzo spie

Gość tytyt
Tak, jesteś w ciąży.

Hmm, z tego co mi wiadomo, to ten pasek pojawia sie raczej w bardzierj zaawansowanej ciąży... U mnie np robi sie ciemniejszy kiedy sie opalam. Rozstępy... Może przytyłaś? Owszem, wiem, że przytycie może toważyszyć ciąży, ale niekoniecznie odwrotnie... Czyli rozstępy nie muszą wynikać z ciąży. Z kolei okres wcale nie musiał byc okresem, mogło to być krwawienie jakioe występuje w czasie ciąży... Nie ma co uciekać przed testem kochana!!!!

ale jestes głupia. I myślisz, że ktoś przez internet ci powie, czy jesteś w ciąży czy nie?

musisz zrobić test. nikt tutaj nie ma rentgena w oczach. owszem objawy pasują z wyjątkiem okresu (choć ten też czasem zdarza się w ciąży), myślę, że rozstępy mogły by się już pojawić ale rozstępy na brzuchu raczej nie.