Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 345wet

przed chwilą zobaczyłam straszne zdjęcie

Polecane posty

Gość 345wet

Przypadkowo i niechcący, szukając czegoś w necie zobaczyłam zdjęcie martwego pieska wyciągniętego z wody, który miał przywiązaną do szyi cegłę. Myślę teraz o tym, nie mogę przestać. :(

No cóż, na necie można znaleźć gorsze rzeczy. Ja ostatnio natrafiłam na filmik, w którym facet pakuje sobie do buzi z 20 karaluchów

To chyba jeszcze na wsi nie byłaś. Tam na porządku dziennym wrzuca się psa do betoniarki, beton wypala mu oczy, topi się, katuje łopatą itp.

Gość 454444444444444
"Ja ostatnio natrafiłam na filmik, w którym facet pakuje sobie do buzi z 20 karaluchów" Na serio uważasz że jedzenie robaków jest gorsze niż mordowanie psów?

Gość Marini
Nie, nie, Pomidorowa. Teraz już jestem pewien, że się pomyliłem. Skąd w Tobie tyle agresji?

Gość dororra
>>> To chyba jeszcze na wsi nie byłaś. Tam na porządku dziennym wrzuca się psa do betoniarki, beton wypala mu oczy, topi się, katuje łopatą itp. Wiesz co cux, jesteś nieźle pojebana. Dziewczyna pisze że nie może przestać myśleć o tym, a Ty jak ostatnia idiotka przytaczasz jakieś mega chore, o wiele gorsze przykłady. Puknij się w łeb.

dororra sama jesteś p.... skoro w ten sposób wypowiadasz sie na forum o kimś, kogo w życiu na oczy nie widziałaś. Pisze tylko, że np. na wsi jest to na porządku dziennym, więc trzeba troche wyluzować z tym przejmowaniem sie. I tak sie niczego nie zmieni...:(

Gość dororra
Mogłaś streścić się do słów "na wsiach robią gorsze rzeczy", ale nie... musiałaś wdawać się w szczegóły.

Gość hjj675764745
A ja nie zgodzę się z tym co pisze cux. Nie deminizujmy. Kiedyś może tak robiono. Teraz owszem, nadal tam traktuje się zwierzęta jako "coś bez uczuć", ale bez przesady. Pewnie małe kotki topią, a jak chcą zabić zwierzę to jednak robią to jak najszybciej i w miarę humianitarnie, ale wątpię by notorycznie wrzucali psy do betoniarek czy w jakikolwiek inny sposób się ostro znęcali.

Gość Zaspany
Ciekawe ja mieszkam na wsi i jakoś nigdy nie spotkałem się z wrzucaniem psów do betoniarki ani z niczym podobnym:)

Gość Zaspany
My do betoniarki z reguly wrzucamy koty

Marini - a co, osoba, którą znasz lubi katować bezbronne stworzenia? Uważam, że ludzie jako istoty myślące, powinni brać odpowiedzialność za swoje czyny. Tylko tyle. I nie powiedziałam, że bym go zabiła...