Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiedząca co zrobic...

CO MAM ZROBIĆ Z PSEM? SCHRONISKA SĄ ZAPCHANE...

Polecane posty

Gość psiara80
aaatam, moj pies ma długi łańcuch i ma się gdzie wybiegać, ma bude ocieplaną na zime na lato ochładzaną, czasem zabieramy go na spacery, więc nie uważam ,żeby było to coś złego....

Gość Po co ci był ten pies
Tak, jasne, jak pies jest na łańcuchu to staje sie agresywny. Co innego jak jest duże podwórko i pies sobie biega, jego własciciel wychodzi do niego i rozmawia z nim, a na noc wpuszcza sie go np. do garażu czy nawet do przedsionka w domu. A jeżeli przychodza goscie, ktorzy boja sie psow to ewent. mozna go na chwile zamknac w kojcu.

Gość gość
ludowe metody oddania psa: 1. wyrzucenie z pedzacego auta na srodek drogi gdzies na odludziu, 2. wywiezienie do innej miejscowości i tam porzucic, 3. wywiezienie do lasu i tam porzucic. niehumanitarne metody: oddac psa do utylizacji, oddac psa do eutanazji. humanitarne: oddac zwierze azjatom w budce z produkowana przez nich zywnoscia. Apeluje o europejski dokument nazywany prawem do opieki nad zwierzeciem. Dokument wskazywałby, ze posiadacz dokumentu ma prawo do opieki nad zwierzeciem, gatunek pies, kot, krowa, kon, swinia, fretka, zolw; liczba zwierzat. Kazde zwierze musi mieć karte zwierzęcia i w której lecznicy weterynaryjnej jest karta zwierzęcia czy zwierze zaczipowane.

Gość Wena

Witam ,mam 2 psy mieszane bardzo ładne lecz nie daje z nimi rady. Są zbyt długo w domu same bez opieki. Szkoda mi ich mam je ponad 6lat. Dlatego szukam dla nich kochającego domku. Proszę o pomoc was forumowiczów.  Pozdrawiam