Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka jolka b

CZy po pięknych rodzicach może wyjść nieładne dziecko?

Polecane posty

Gość jolka jolka b

Jak wyżej?Znacie takie przypadki?

Gość mo0ze
jasne ze tak

Gość OMATKI I CÓRKO JEDYNA MOJA
JESCZE SIE TYM MARTWISZ?NICZEGO NIE PRZEWIDZISZ,MOŻE URODZIC SIĘ BRZYDKIE A WYROSNĄĆ NA PIĘKNEGO CZŁOWIEKA-MOJA MAMA TAK MIAŁA,WŁASNY OJCIEC SIĘ PRZERAZIŁ JEJ BRZYDOTA,A POTEM BYŁA NAJPIĘKNIEJSZĄ KOBIETĄ W CA ŁEJ OKOLICY I NIE TYLKO,POWODZENIE MIAŁA NIESAMOWITE

Gość ngvffffffffff
ja piękna, mąż piękny córka jak lalka :)

echhh to tak ja u nas.... ;);););););) a tak serio, ja nie jestem pięknością, mąż uważam jest przystojny, córka nam wyszła jaka wyszła :) Dla mnie najpiękniejsza :)

a ja słyszałam o parze "modelów" co jak im się dziecko urodziło to na spacery z dala od domu jeździli i do roku nie pokazywali sąsiadom bo się wstydzili. jak dziecko skończyło rok to wyłądniało i zaczęli z nim paradować po ulicach. ktoś mi taką historię opowiadał- ale sama nie spotkałam.

Gość ja powiem tak
znam kobietę,która nakłada tonę makijażu, podobno miała korektę nosa, odstające uszy chowa pod włosami lub nosi opaskę i wszyscy się zachwycają jaka ona piękna... i ma córkę która ma już 13lat i wygląda jak matka tylko bez makijażu,bez korekty nosa uszy ma chyba po ojcu bo nie odstają

Gość ja powiem tak
aha zapomniałam dopisać,że ta jej córka jest strasznie brzydka i jak idą razem to nikt by nie powiedział,że ona jest jej córką,

tego nie wiem za to może być odwrotnie :D:D to mam udowodnione :D:D:D:D

Gość no co wy brzydkie dzieci
???? Przecież dzieci są słodziusie, zwłaszcza dzidzie! Jak może być nieładne dziecko?

Gość dzidzie wszystkie
są słodziutkie i śliczniutkie :P kuci kuci miziu miziu... duże oczka,małe noski....później dopiero jak dorastają to widać ich metamorfoze:)

Gość kless
Oczywiscie, ze tak. Przyklad Demi Moore i Bruca Willisa(ich corka jest delikatnie mowic nieciekawa), mojej pieknej kolezanki, ktorej ojciec jest przystojny, a matka nie bardzo, nie wiem co w tym dziwnego...

W Angli jest taka slynna para tzn juz nie sa razem nie wiem kim oni sa dokladnie on jest przystojny ona laska z silikonami ogolnie ladni maja syna i corke syn spoko,ale corka jest naprawde brzydka nie to,ze cos ,ale ladna to nie jest

Gość do angel from helll
pewnie chodzilo Ci o Petera Andre i Katy Price;) Niestety dzieciaki male sa ogolnie O K R O P N EEEEEEEEEEE