Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mii

problem z okresem

Polecane posty

Gość mii

Już 3 dni spóźnia mi się okres. jakiś miesiąc temu współżyłam z chłopakiem w sumie z zabezpieczeniem ( gumka), ale wówczas miałam jeszcze okres. Jakieś niecałe 2 tygodnie temu pieściliśmy się z chłopakiem...(były to dni niepłodne) doszło do ocierania się członka o pochwę , ale nie doszło do wytrysku, ani do stosunku. Czy to możliwe ze mogę być w ciąży???? Ostatnio miałam lekkie zapalenie dróg moczowych. Czy to może mieć wpływ na brak okresu? Dodam iż kilka dni temu ( przed dniami kiedy na ogół mam początki okresu) miałam objawy jego nadejścia , tzn bóle podbrzusza ( ale słabsze niż zwykle) , mam nabrzmiałe i obolałe piersi, oraz (czasami) lekkie kucie w podbrzuszu. poczekać jeszcze czy udać się do lekarza? może przeprowadzić test ciążowy? przez co może tak być??? na ciaże to małe prawdopodobieństwo , a wiec co możne mi dolegać? PS proszę o szybką i obiektywna odpowiedz

Gość mii
proszę , piszcie....

Gość tii
nie panikuj, zdarza sie ze sie spoznia nawet o miesiac czy dwa

Gość mii
możliwe, aczkolwiek mi to nigdy się nie zdarzało , zawsze od długiego czasu mam regularne miesiączki , i to niemalże co do godziny.... ;/ pierwszy raz coś takiego ....

mii !! Nie martw się:) Jak to się mówi , plemnik to nie pływak z motorkiem na ogonku!:)). Jeżeli czujesz pieczenie podczas siusiania, oddawanie moczu na raty po kropelce to pewnie zapalenie pęcherza a jeżeli to tylko pieczenie podczas siusiania to pewnie masz stan zapalny pochwy który jak najbardziej może opóźnić pojawienie się okresu poza tym stres też swoje robi. Jeżeli doszło do pieszczot w dni niepłodne i bez wytrysku to nie masz się co martwić. Gdyby to było zapalenie pęcherza lub pochwy to bierz witaminę C, pij dużo wody mineral. i kup sobie urosept albo furagin ( w przypadku pęcherza) Czekaj spokojnie na okres:)