Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxWrocławiankaxxx

Dla matek z Wrocławia

Polecane posty

Gość xxxWrocławiankaxxx

Witam ! Jestem z Wrocławia .Pytanie kieruje dla kobiet , które rodziły lub pochodzą z Wrocławia. Który szpital ma najlepsze warunki? Z którego szpitala i opieki jesteście zadowolone i możecie smialo polecic? Zalezy mi na opinii ponieważ szpital na ul. Chałbińskiego nie przypadl mi zbyt do gustu tak samo jak lekarze:( Wielkimi krokami zbliza mi sie termin porodu a chcialabym dobrze wspominac ten wielki dzien - ktory to taki powinien byc. p.s w którym szpitalu we Wrocławiu można liczyć na ewentualne znieczulenie porodowe? Pytam bo na innych forach piszą dziewczyny, że o znieczulenie w szpitalach we Wrocławiu ciężko. A ja nie chce zeby ktoś mi kiwał głową gdy będę prosiła o znieczulenie. Z sama swiadomoscia tego , ze moge w razie czego liczyc na to - bedzie mi lepiej. To bedzie moj pierwszy porod- boje sie i nie wiem jaka jest moja granica bolu. Bo kazdy ma inna. Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam !

Gość nie ma zlotej rady
Wszedzie rodzi sie tak samo - cipą. A gdzie jest personel miły ? Tam gdzie danego dnia ma taki kaprys, czyli nie trafisz. Idz prywatnie , oto moja rada.

Gość jak zaczniesz jęczeć
Jakbys zaraz miala się wykończyć to gwarantuję że w każdym szpitalu dostaniesz wiązankę, bo nie ma innej rady jak rodząca zaczyna sie rozklejać. Glaskanie po glowie nie pomaga w tym wypadku tylko opierdol od położnej.

Gość xxxWrocławiankaxxx
Ale jednak są kobiety zadowolone ze współpracy z położną i z przebiegu porodu :) Wiec moje pytanie nie jest skierowane do tych co je polozna opier...la tylko do tych co moga cos polecic;)

Gość polozna jest od tego
Zeby opierdolic w razie potrzeby, a pozniej sle slyszy ze personel wstretny, ale ze rodząca kręćka dostala i sama kurwami zucala albo bog wie co to juz nie powie ;)