Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tinyh

Pomocy, proszę... Nie wiem co to ...

Polecane posty

Gość tinyh

Wieczorem dostałam lekkich brązowych plamek. Rano poczułam lekki ból podbrzusza około godziny 9.00 potem nasiliły sie o 11.00 zaczęły się powtarzac coraz czesciej az o 12.00 zaczeły sie mocne skurcze, czulam jakby coś chciało mi wyrwac podbrzusze bardzo bolało niemal do zemdlenia, potem o 13.00 poczułam jakby ciepła woda wylała sie ze mnie ... Po powrocie do domu, na podpasce znalazłam to, we krwi... Powiedzcie czy... Ja właśnie poroniłam ? Zdjęcie "odkrycia :( : http://img402.imageshack.us/img402/3353/976r.jpg

A w którym tygodniu ciąży jesteś?? Z opisu wygląda jak poronienie, ale linka niestety nie otworzę bo się boję:P

Aha i po powrocie do domu, zrobiłaś zdjęcie, siadłaś do komputera - zamiast jechać na izbę przyjęć?

Gość tinyh
Problem w tym że od roku biorę tabletki antykoncepcyjne... Nie sądziłam że mogę być w ciąży...

No właśnie....nglka słusznie pyta. Dlaczego w takiej sytuacji nie jechałaś natychmiast na izbę przyjęć??

1. Zdjęcie się nie otwiera2. Nikt ci nie powie co czym jest, musisz udać się z tym do lekarza, niech zbadają

Gość pedides
o fu... Ja bym powiedziała, że to chyba poronienie... i w takim wypadku czy chcesz czy nie, powinnas jechać do lekarza, żeby sprawdzili czy nie trzeba zrobić Ci zabiegu oczyszczania...

Autorko, który to tydzień? A to co "wydaliłaś" wygląda bardzo nieciekawie i możliwe że poroniłaś.... :( Aczkolwiek kiedy ja się "pozbywałam" krwiaka w 6, 8 a potem 11 tc to również wychodziły kawałki - teraz wiem że kawałki endometrium. A ja myślałam, ze roniłam... Tyle że mnie nic nie bolało... Powinnaś się udać do szpitala, bo jeśli poroniłaś a coś zostało wewnątrz to moze być dla Ciebie niebezpieczne...

Wg mnie to mog być zwykłe strzępy endometrium. Przy poronieniu byłoby tego więcej ale lekarzem nie jestem. Myślę, że powinnaś zapakować do słoiczka, ew. pojemnika na mocz i wsadzić do lodówki. Może tak stać spokojnie 3 dni. Zadzwoń na 999, przedstaw sytuację i zapytaj co masz z tym zrobić. Powinni Ci doradzić. Wg mnie powinni wskazać ci miejsce gdzie możesz oddać materiał do badania, w jakim czasie i czy możesz zamrozić.Po zdjęciu niczego więcej nie da się raczej powiedzieć.

Gość tinyh
chciałabym zaczac znow brac tabletki ... nie chce na razie ciazy ... czy to nie zagraza? Czy bede mogla znow brac tabletki antykoncepcyjne?

Gość AGSA
KOBIETO do szpitala i to migiem popros sasiada albo kogos znajomego zeby cie zawiozl to co znalazlas zabierz ze soba do szpitala oni juz wiedza co z tym zrobic i wcale nie czekaj zadnych3 dni bo jesli to poronienie co wszystko na to wskazuje to jesli cos jeszcze w tobie zostalo zagraza to twemu zyciu i zdrowiu uwierz mi wiem co pisze bo sama poronilam ale dziwie ci sie ja nie czekalam nawet 5 minut i pojechalam do szpitala NIE CZEKAJ

Gość tinyh
mam 17 lat i co ja tam zrobię? mama mnie za rekę bedzie trzymać? :/ nie moge ... nie wiem jak a czuje sie dobrze ...

Gość makupiczu
nie wierze ..Coraz lepsze to forum:(

Gość tinyh
a no widzisz ... ja bym powiedziała coraz ciekawsze życie a nie forum ... ehh

Gość tinyh
Nie grozi mi to chyba śmiercią, co :/ ?

Gość tinyh
jakie moga byc skutki?

Gość super zdjęcie
jak je zrobiłaś??? prowokujesz??? bo chyba raczej tak...bo żadna zrównoważona i normalna kobieta nie umieści takiego zdjęcia a później nie będzie siedziała i prowadziła dyskusji..... nie wypowiadajcie się, bo gdyby ona rzeczywiście "wydaliła to coś" to nie siedziałaby tu tylko byłaby już w szpitalu

Gość tinyh
Zamkniesz ryj !? Mam 17 lat i pierwszy raz w życiu takie cos widze więc jestem w szoku !

Gość po twoim
toku wypowiedzi i po tym jak obrażasz ludzi, to bym powiedziała,że masz z 5lat i nierówno pod sufitem....zachowujesz się jak jakaś smarkula i gówniara!!!!!! ja w twoim wieku potrafiłam o sibie zadbać...a ty nie potrafisz pójść do lekarza?????????? MOŻE RZECZYWIŚCIE IDŹ Z MAMUSIĄ ZA RĄCZKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość skuteki juz ci mowie
nazywa sie to bardzo modnie SEPSA.

Gość tinyh
Wiecie w czym tkwi problem tego forum ? Każdy cwany i potrafi pouczać, ale NIKT nie potrafi rzeczowo i jasno powiedzieć nic o problemie.

Gość dziecko a co tu jeszcze
można dodać???:O jeśli dojdzie do zakażenia organizmu, to możesz umrzeć naprawdę trzeba dodawać coś jeszcze?:O jesteś głucha czy głupia?:O do lekarza marsz!

Gość icing
Wiecie co, pies Was jebał idiotki. Dziewczyna ma problem. Wy byście też był w szoku. Puste idiotki.

Gość HAHAHAHAAH
TINYH i icing to wypowiedzi napisane przez tą samą osobę.... dziewczyna siedzi i prowadzi z samą sobą dyskusję hahahahahahahahahaha hahahahahahahah właśnie się dowiedziałem, ona jest pedałem hahahahaha

Gość o matko jedynaa
o matko jadłam pączka właśnie.... szpital i to wszystko. Jak poroniłaś, to mozesz umrzec jesli się nie zgłosisz na czyszczenie

Gość dokladnie lekcje
odrobione?

Gość a paczek byl z
konfitura :)?

Gość o matko jedynaa
z różą ;)