Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Keishaa9999999

szczepionka

Polecane posty

Gość Keishaa9999999

Witam moj syn dzis skonczy 6 tygodni,dostal dzis szczepionke,a ja sie teraz martwie ze niedlugo zacznei mi goraczkowac ,kiedy ta goraczka moze wystapic ??

ale on wcale nie musi zacząć gorączkować. obserwuj go. gorączka może wystąpic w krótkim czasie po szczepieniu ale też po kilku godzinach. nie martw się na zapas

Gość Keishaa9999999
wiesz...nie martwilabym sie ale przypadkiem weszlam na jedna strone ,na ktorej byl artykul o tym ze zmarl noworodek wlasnie po szczepionce,fakt ze tamte dziecko bylo przeziebione ,teraz i ja sie boje ze maly byl przeziebiony ,bo troche kichal ostatnio,niby lekarz badal ale jakos nie moge przestac sie martwic

nie martw się. tyle dzieci dostaje te szczepionki każdego dnia. ważne żebyś miała pod ręką coś na gorączkę i jak będzie wysoka to szybko zbijesz.:)

Gość nie wkrecaj sobie
i obserwuj dziecko. moja mala ma zawsze temp po szczepieniu, zazwyczaj wieczorem. a nastepnego dnia san podgoraczkowy. ale kazde dziecko jest inne. nie panikuj

Gość Keishaa9999999
dostałam czopki paracetamol ,gdyby goraczkowal to mu je podam ,chyba dzisiaj nie zasne

ja osobiscie wole nurofen:) nie stresuj się tak kobieto bo zanim dziecko Tobie dorośnie to zwariujesz. dziecko gorączkujace jest zwykle marudne, płaczliwe czy rozdrażnione. kłądź się normalnie spać żebysła jutro dla niego siły:)

Gość fcghjuikop
po tej szczepionce dziecko możne mieć jakiekolwiek objawy do 24 godz po szczepieniu moje po szczepieniu w 8 tyg i po szczepieniu w 4 miesiącu nie miało żadnych objawów zachowywał się normalnie

Gość Keishaa9999999
dzieki troszke jestem spokojniejsza