Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIKUSIA-85

dlaczego ja mam tekiego pecha?

Polecane posty

Gość NIKUSIA-85

czy któraś z was tak miała ? jestem w kilkuletnim związku.Ja 25-On 28 Po jakiś 3 lat dopiero dowiedziałam się że on nie sypał z dziewczyną jeszcze nigdy. No i zaczął się mój problem. On wydawał mi się już po tym etapie że ma to za sobą .Bo często widziałam go z jakimiś laskami . A okazało się że byłam jego pierwszą ...No i on był moim pierwszym. Tyle tylko że po kolejnych latach zaczynam się już martwić bo on często napomina o zdradzie... Sam kusi do sytuacji żeby poznać jakąś laskę w celu .."przespania się " Czemu akurat ja mam na tym teraz cierpieć????!!!!!! To nie moja wina że on wcześniej nie spał z innymi laskami. Mnie jakoś nie przeszkadza że on jest moim 1 i że nie zdradzam go. Boję się że wcześniej czy później mnie zdradzi ..bo chce zobaczyć jak to jest z inną . Co zrobię wtedy? Sama nie wiem...ale boję się tego i boję się swojej reakcji. Z 1 str bardzo go kocham z 2 str jak wybaczę ..To się to na pewno powtórzy -bo co jak mu się spodoba? Ja-staram się mu dawać wszystko co on chce w łóżku. Ale te myśli mnie przytłaczają że mam jakiegoś pecha bo chciałam mieć kogoś po przejściach łóżkowych żeby niemieć takich akcji-a akurat trafiłam tak jak nie chciałam ;( A on raczej mnie nie zrozumie. Ja go z 1 str rozumiem -nie próbował. Ale sama nie wiem już co dobre będzie dla nas kiedy do tego dojdzie .... Co o tym sądzicie... Miał ktoś z Was już taką sytuację ??? Odpiszcie proszę ...

Gość NIKUSIA-85
moge ci wyslac mailem ...a co myslisz ze brzydka jestem ? ;)))

Gość zozlaaaaa
jestes zolza i dlatego.

Gość ja powiem tak ....
wg. mnie jest duże prawdopodobieństwo że Cię zdradzi ale muszę powiedzieć że facet ma odwagę żeby mówić Ci o tym tak wprost ?...to może oboje sobie zafundujcie jakąś randkę z chętną parą mało jest takich ogłoszeń ? wtedy oboje będziecie mieli okazję sprawdzić jak to jest z kimś innym ...znam pary które tak robią żeby spróbować czegoś innego i nie postrzegają tego jako zdradę a raczej sex zabawę a później w pięknej komitywie wracają do domu i żyją dalej w zgodzie

Gość NIKUSIA-85
ale ja tego nie potrzebuję ... sprawdzać bo nawet nie chcę ...dobrze mi z nim...Tylko on pewnie chce bo tak pokazuje

Gość NIKUSIA-85
a te osoby które piszą nie na temat i jakieś bzdety i bezsensowne teksty to dla mnie -DZIECI -JAKIEŚ NIEDOROSŁE OSOBY ... Ja tu rzucam temat a wy nie odpowiadacie na temat tylko oceniacie od razu mnie albo nie do rzeczy piszecie... WSPÓŁCZUCIA ...

Gość nikusia85
ciekawe co ma kolor do tego ....ja mam ciemne ..to sa fotki stare jak dla mnie

Gość NIKUSIA-85
jacie nie no nieźle rozbraja mnie too. Jak można kogoś oceniać po kolorze włosów ;))))))))) nie no brak słów. I kończę ten temat. Bo chyba tu niema mądrych osób...

Ja na Twoim miejscu ze śmiertelną powagę powiedziałbym mu, że jak Cię kiedykolwiek zdradzi, to własnoręcznie obetniesz mu nożyczkami kutasa. Wynajmiesz jakiegoś dresa lub dwóch, żeby go przytrzymali, no i to zrobisz. Nawet jak miałabyś za to pójść do więzienia, to zrobisz to!

Gość NIKUSIA-85
:)