Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sajdfnpfiogndpokfvmsdf

co zrobić z facetem ?

Polecane posty

Gość sajdfnpfiogndpokfvmsdf

posłuchajcie jestem w związku z facetem. nuby jest ok ale ostatnio sie nie układa. nie kłócimy sie ale to już nie to dowiedziałam sie , że na jednym z portali randkowych ma swój profil. weszłam nie dlatego że ja tam czegoś szukałam tylko sam mi o tym powiedział. niby szuka przyjaźni. ok postanowiłam dowiedzieć się czy żeczywiście to tylko potrzeba przyjaźni i założyłam swój profil jako bardzo ładna blondynka ( oczywiście zdjęcia z netu ) i zaczynam z nim pisać czy to nie fair ? czy informacje uzyskane w ten sposób są sposobem na życie ? jesteśmy umówieni na środę do kina ale możliwe że jego wirtualna koleżanka zaproponuje mu kolację u niej w tym samym terminie tylko mam jakieś dziwne odczucie że to nie do końca ok tylko czy będzie ok jeżeli on wybierze sie do niej a nie ze mną do kina ????

Gość PIEKNA I BESTIA
czy to bedzie ok jak umowi sie z nia??? heheh no chyba zartujesz ?!

Gość asdfosakmfsalmfv
napisze napewno ale chyba nie pod tym samym nickiem moze troche boję się efektów tej prowokacji .....

Gość czy to prowokacja
Nie wierzę w to czytam ! Ranu Julek, po co Wy jestescie z soba? Juz widzę szukanie "przyjaźni"...hahaha jesteś tak naiwna czy slepa? Jeszcze za Twoim przyzwoleniem. Jeżeli ludziom na sobie zalezy to nie loguja sie na portalach randkowych !!! Zaufanie to jedno, ale partnerzy musza tez byc troszke zazdrosni o siebie. Równie dobrze mozecie ustalic, ze spotykacie sie rownoczesnie ze soba i z innymi.

Gość czy to prowokacja
"jego wirtualna koleżanka zaproponuje mu kolację u niej w tym samym terminie" - prowokacja ale chyba cały ten tekst nia jest

Gość czy to prowokacja
haha wybacz za Julka ;) Juliuszu ;)