Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elisika

dostalam prace w biedronce

Polecane posty

Gość elisika

i ciesze sie bo szukalam bardzo dlugo i wkoncu mam prace...kolezanka sie smieje ze mnie,ze mam brak ambicji ona nigdzie nie pracuje i ciagle narzeka,ze nie ma kasy...a ja wole isc do biedronki i chociaz bede zarabiac

Gość
no i czad, chociaz bedziesz miala bony na swieta:classic_cool:

Gość little by little
twoja matka miała wstyd jak cię urodziła

ciekawe czy bony ja zamiast bonow jako wegetarianka dostane full miecha plus zywego karpia:O gratuluje:)

Gość zadna robota nie jest obciache
m...bedziesz miala swoja kase

Gość little by little
ile w tej Biedronie się zarabia, ale szczerze napiszcie.

Gość wół pierdzi to obora słucha
lepiej robić w biedronce niż być śmierdzącym leniem 🖐️

Gość tez bym chcialaaa
ile tam placa??

No i bardzo dobrze, że poszłaś do pracy. Na bon wyższy niż 50 zł bym nie liczył...ci na normalnych umowach (nie na próbnym) mają wyższe (normalne) bony...chyba, że Biedronex ma inaczej :)

Gość i powinnas byc z siebie
dumna. A kolzanka sie nie przejmuj, pewnie ci zazdrosci ze masz prace, a jezeli nie zazdrosci tzn ze jest pustakiem. Nie lubie ludzi, ktorzy ciagle narzekkaja, biora pieniedza z UP ale do pracy isc nie cha...tak lepiej zyc na koszt podatnikow.

Wiadomo jak w Pl z praca:) Nie mysl o tym co ci mowi kolezanka ty bedziesz miala pieniadze ona nie:) jak juz ktos napisa:) lepiej robic byle gdzie niz nie robic nic i byc bez kasy

Gość co za ciumrok
chyba twoja kolezaneczka nie ma ambicji nie majac wogole pracy a ty za zarobione pieniazki mozesz cos kombinowac np.kurs jezykowy zaoczna szkola urs prawa jazdy itp.i taka mala rada zmien kolezanke moze w pracy poznasz jakas normalna.

Gość Agentka2009
a czemu niby wstyd??kazda praca jest dobra!ja szukam pracy od 2 miesięcy i tez bym poszla do biedronki.nie chcialabym tylko isc na kase,ale nie z tego względu ze wstyd,tylko boje się ze bym tak nie wyrobila,tyle godzin siedziec i prosic o przerwę...:( a czemu wstyd?jeden pracuje w renomowanym banku,a drugi w Bidronce! a ci co sie wypowiadają ze wstyd...gdyby takich ludzi nie bylo co pracują w biedronkach,lidlach,carfurach to byscie papu nie mieli!!bo sklepy by byly pozamykane jak by niemial kto pracowac!tacy ludzie tez sa potrzebni!:)

Gość i nie sluchaj
tyhch smarkaczy, tkrzy cie krytykuja, bo albo utrzymuja ich rodzice, albo zyja na koszt podatnikow bo smierdzi im isc do pracy ! lenie!!!! to wam powinno byc wstyd

bony beda niskie- my dostanimey polowe miecha z tego co dostaja normalnie zatrudnieni. ale i tak full a dzis dostalismy po 50zl premii z okazji andrzejek:D a ci ,,normalni'' 250zl:O

Gość little by little
kciukiem napisz jakie są zarobki w Biedronce

Gość biedronkowaaaaaa
dziewczyny, a gdzie daja 900 na ręke, bo ja byłam na rozmowie i dają 1600 brutto czyli 1200 na rękie? a z kąt jesteście

Gość Kasiek20
żadna praca nie hańbi. lepiej iść do biedronki,sprzątać czy nawet zbierać puszki niż kraść! i nie przejmuj się idiotami, którzy będą ci mówić, że to wstyd. jak sami zaznają ciężkiej pracy to zmienią zdanie :)

Gość biedronkowaaaaaa
podnosze

Gość adela345566
jakie są godziny otwarcia biedronki????? chodzi mi po sprzątaniu kiedy do domu???