Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika__28

popatrzcie na to zdjęcie

Polecane posty

Gość Jolanta w żałobie
Klątwa dopadła również mojego dziadka. 6 dni po obejrzeniu zdjęcia wpadł na dziwny pomysł że chciałby skoczyć ze spodochronem. Następnego dnia skoczył... Jego martwe ciało można zobaczyć na Google Earth, leżące na dachu schroniska dla bezdomnych w Łodzi, ul. Szklarska 12.

Gość Z ta babcia to sciema
Zdjecie to jako pierwsza otrzymala moja praprababcia. To bylo jeszcze przed I wojna swiatowa, a ona z rodzicami opuszczala swe rodzinne strony by udac sie do Ameryki. Na statku poznala jakiegos Irlandczyka, czy Wlocha (mial na imie chyba Di Karpio) i raz mu dala to zdjecie na pamiatke. Potem cale zycie opowiadala, jakie miala szczescie, ze w pore pozbyla sie tego zdjecia.

Gość Tak w ogole
to pierwsza znana ofiara klatwy byla Danusia, corka niejakiego Juranda. Ten dom polozony jest w ich rodzinnej miejscowosci Spychowie. Podobno pewnego dnia zobaczyla ona dziwne postaci za oknem, a tydzien pozniejzeszla. Sprytny Jurand, zeby uniknac losu swojej corki poszedl po pomoc do Krzyzakow. Ci profilaktycznie wypalili mu oczy.

Gość ertweretertwe5y64w5
najlepsze było o samolocie 11.09 :D:DD

Gość nic tam nie ma
co byłoby interesujące! to wcześniej to tak.

Gość zawsze mnie śmieszyło
gdy ktoś w brudnej plamie na szybie widzi matkę boską czy kogoś tam a później kupa głupoli leci tam się modlić pod oknem :O Obciach na całego. Ja też miałam fotkę z duchem - mąż trzymał aparat i palił papierosa ;) a n zdjęciu wygląda jakbym stała obok ducha :D

Gość hahahahahaahahahahahah

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ludzki mozg jest tak zaprogramowany ze widzi twarze w roznych zjawiskach. Widzi jakas zwykla chmure i jest w stanie zobaczyc w niej twarz.Nic nowego. Faktycznie to w okienku po lewej na dole wyglada jak twarz jakiegos starszego faceta,ale mnie to nie dziwi,tak dziala ludzki mozg ;]

Gość Vertikuk
Zajebisty topik:D teraz boje sie wrócic z pracy do domu!:/

Gość Pograzony Julian
Mialem ciotke, corocznie przesylala mi rozne fajne paczki z Waszyngtonu (pracowala jako sekretarka w Pentagonie). Ja glupi raz dla zartu, pamietam to jak dzis bylo to 09.09.2001, wyslalem je to zdjecie. Ona oczywiscie lubila zartowac, bardzo sie z tego smiala. Dwa dni pozniej jednak z niepokojem sledzilem informacje telewizyjne. Zadzwonila jednak wieczorem z usmiechem na twarzy. Udalo jej sie ewakuowac. Powiedziala mi, ze to chyba najlepszy dowod na to, ze to zdjecie to sciema. Niestety dokladnie 5 dni pozniej jej ukochany ratlelek Rambus zagryzl ja podczas snu.

Gość blejkot
a z czego tu się śmiać? - z budynku ?

Gość hahahahahaahahahahahah

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuup

Gość dddddddddpkokdaaaaaaa
o kurwa, ja pierdole,hahahahahahahahahahaha,bravo dla autorki topiku