Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uzaleznionaodmmorpg

gruba brzydka jak prosiak ratunku!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość uzaleznionaodmmorpg

nie wiem co się ze mna dzieje od dluzszego czasu mam takie kompleksy uwazam sie za gruba chociaz waze 54 kg naokrągło sie odchudzam nabawilam sie juz anemii od tego wszystkiego a odchudzanie i tak nie przynosi skutków porownoje sie do kazdej dziewczyny na ulicy kazda uwazam za ladniejsza od siebie wszystko bym w sobie zmienila absolutnie wszystko!!! co z tego ze tylu facetow chce sie ze mna spotykac ja nie mam na to ochoty oni są tylko po to zeby mnie dowartosciowac jak przynajmniej 3-4 dziennie nie chce sie ze mna umowic to mam zly humor i stracony dzien!!!!! wszystko bym w sobie zmienila widze siebie jak w krzywym zwierciadle mam duze zęby małe oczy wąskie usta beznadziejne wlosy koloru sraczkowatego male obwisle cycki wielki brzuch za chude ramiona za grube uda obwisly tylek ceclulit na udach w ogole jestem taka mała a zarazem taka wielka i gruba!! nawet 160 cm nie mam ja nie przesadzam taki kurdupel ze mnie co ja mam zrobic ze sobą ;/ a wszytsko przez to ze moj facet ogladal sie na ulicy w wakacje za jakimis dziuniami wiecie blond wloski cyce na wierzchu i kozaki pod dupe pomimo 30stopni upalu ;/ jemu sie chyba takie tandetne tipsiary podobaja chociaz twierdzi ze wcale nie ;/// no co ja mam ze soba zrobic pomozcie szybko to sie leczy gdzies?!?! bo sie chyba pojde zaraz nie wiem zabic jestem tak zdesperowana ze nie wiem co robic noo ;/