Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skonsternowane dziewczę

chłopak się wkurzył że odstawiam tabletki

Polecane posty

Powiedziałam dzisiaj chłopakowi, że odstawiam tabletki antykoncepcyjne bo mam złe wyniki badań i problemy z krzepliwością krwi. Myślałam, że przejmie się moimi problemami zdrowotnymi, ale on tylko wkurzył się strasznie, że odstawiam (jak skończę opakowanie) tabletki i że podjęłam taką decyzję sama a nie z nim. Fakt, o zdanie go nie pytałam, bo wydawało mi się oczywiste, że skoro mam przez nie problemy zdrowotne i lekarz kazał bezwzględnie odstawić to po prostu trzeba tak zrobić. Teraz jest obrażony i nie przyjmuje do wiadomości, że trzeba będzie się przerzucić na gumki. Nie wiem co mam o tym sądzić. Jego komfort jest dla niego ważniejszy niż moje zdrowie?

Gość pusc doopka wolno
pewnie macie po 18 lat nie marnuj sobie życia, lepiej ucz sie do matury :D

a on nie lubi sexu oralnego ani analnego. zresztą po analnym go penis piekł i bolal bo ja hemoroidy mam. co robić?

Ten wyżej to był podszyw. Mamy po 25 lat.

ale bogaty jest. a ja nie chce by na jakiegoś bachora pieniądze wydawał , a nie na mnie.

Gość arahrjsybg
a mój właśnie dzis powiedzial ze powinnam zrobic przerwe w braniu tabletek , biore je ponad 2 lata. Stwierdzil ze moje zdrowie jest wazniejsze i mozemy przez jakis czas uzywac prezerwatyw ... zmien faceta

Decyzję o odstawieniu podjął lekarz, a nie Ty i jestem pewna, że lekarzowi nie była potrzebna konsultacja Twojego chłopaka. Pieprzony egoista.:( Może całkiem masz umrzeć, żeby jemu było wygodniej?

Gość hr. Rozpór-Trzepiekoński
każdy by się wkurzył, jakby się dowiedział, że musi zawrzeć znajomość z Renią Rączkowską.

Gość Lantek
to niech ten chlopak od niej ucieka co bedzie swego w chemi czyli byle gdzie wsadzal

Gość www.tnij.org/crazy2010
czyli zależało mu tylko na wkładaniu,smutne

Zawsze doradzam dogadanie się i rozmowy, ale tym razem moja rada brzmi: odejdź od tego egoisty, dla którego niczym jest Twoje zdrowie, bo jego chuć dla niego najważniejsza.

Gość odstaw chłopaka
:)

dziewico czysta i nietknięta, ile masz lat, bo jest propozycja nie do odrzucenia. Stary zboczony cap gotów jest wydać krocie, żeby pierwszy wyruchać, taką młodą wariatkę.

walnij go w japsko.... sory ale niezly z niego skurwiel... to Ty powinnas sie obrazic

dawaj mejla, kupisz swojemu wybrankowi , tysiąc kondonów, żeby bachora nie zrobił na boku, a ty będziesz miała miejsze poroże.