Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakonetka

On mnie rozlicza z pieniedzy..

Polecane posty

Gość lakonetka

jw

Gość jesli wydajesz jego pienaidze
to to całkiem normalne :D

Gość lakonetka
mieszkam z chlopakiem a ten caly czas zarzuca mi ze jestem rozrzutna!! wydalam dzisiaj 36zł i kupilam chleb,bulki,kielbase,boczek(na fasolke po bretonsku) rybe wedzona jaja 5 szt ogorki kisz fajki pap toalet szampon i plyn do naczyn wlasnie dostalam zjebe i wyszedl obrazony..

Gość lakonetka
z naszych.. :(

Gość lakonetka
oboje pracujemy..

Gość lakonetka
i tak raz w tygodniu wychodze do sponsora i sobie dorabiam tylko on o tym nie wie .

Gość no on uwaza
ze ile powinnas wydac na te wszystkie rzeczy ? ??

jeśli też pracujesz to niech twój facet przez miesiąc robi zakupy:) zobaczy wtedy ile wszystko kosztuje i założę się,że wyda dwa razy tyle co Ty

Gość lakonetka
srednio smieszne z tym sponsorem no uwaza ze kupujac w biedronce wydalabym 8zł

Gość no on uwaza
8zl ??? No chyba jaja sobie robi :P . Chyba ze on np. lubi nieswieze rzeczy... dzis widzialam promocje mielonego za 4zl kg :D :P

Gość lakonetka
no raz juz wpadlam na taki pomysł to przyniosł micala siate badziewia z biedronki to bylo wszystko o dupe roztrzaskac.. a poszlo 50zł

Gość bngvf f
to se zmien faceta jak ci nie pasuje, widac ze to jakis idiota, na szczescie moj facet jest normalny i nie mam "takich" problemow..

Gość lakonetka
przeciez naprawde zarcie jest jest drogie i taki dupek tak potrafi czlowieka podkur... ze az mnie trzesie i tak jest za kazdym razem.. a ostatnio mi powiedzial ze jego mama utrzymalaby nas za 140zł za miesiac :[

Gość no on uwaza
To niech sie zywi jedzeniem z biedronki, Ty kupuj zarcie dla siebie i juz.

Gość lakonetka
nie zmienie kocham dziada wstretnego :| ale jak mam mu wytłumaczyc ze bredzi! i idzie nieraz ze mna na zakupy (mowie nie raz bo ogolnie to ja taszcze siaty na 3 piero bez windy) i widzi ile idzie kasy a w siatce nic a jednak piepszy ze za 140 zł jego MAMA nas wyzywi.. ale mnie to wkurza!

Gość lakonetka
tak mi przykro jak on sie tak zachowuje tym bardziej ze dzisiaj poszlam mialam goraczke zrobilam to zarcie pomrozilam sloiki i posprzatalam.. a naprawde zle sie czuje.. a tu takie podsumowanie..

Gość lakonetka
no 140zł i codziennie schabowe maja byc nie?;]

Gość ASDASDASASAD
;/;/;/

Gość matka i teściowa
Lakonetko, większość facetów nie ma pojęcia o zakupach..., Najlepszym sposobem są chyba wspólne zakupy - w sklepie Ty mów co jest potrzebne, a on niech decyduje, kupić, czy nie. Ja mojego syna tak uczyłam. Chciał mi płacić 200 zł miesięcznie za całodzienne wyżywienie, za siebie i synową... Przez 3 dni gotowałam kartoflankę z minimalną ilości kości, serwowałam kaszankę i tani salcesonik - chłopak mi się zbuntował to zabrałam go na zakupy, wcześniej ustaliłam menu na cały tydzień i listę zakupów potrzebnych do sporządzenia posiłków. Teraz nie mam problemów, sami robią zakupy, moja robocizna, woda, prąd, gaz, warzywa, przyprawy. Jest ok!

Jak mu się nie podoba to niech zmieni pracę i zarabia więcej....w końcu on nosi gacie w tym domu...