Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Princessita

sexowna bielizna

Polecane posty

Gość baskant
Seksowną do noszenia czy seksowną do założenia i zdjęcia 5 minut później (bo to zupełnie różne kategorie)?

Gość baskant
Jak nie do noszenia tylko do pokazania to zobacz np. na Sisi.pl (niektóre modele Dreamgirl są fajne ;)) albo na Nielegalnej.pl Za to szerokim łukiem radzę omijać Obsessiv, bo moim zdaniem to szmira jakich mało :o

Gość baskant
Aha, na ebayu możesz popolować na Anne Summers albo Agent Provocateur :)

Gość ugikgtrhju
szamanka.pl dyskretna.pl intymna.pl tyle sprawdzone sronki

roxanna1978->avoid (pierwsza myśl), 2 myśl dalej aaa 3. to nie jest seksy 4. pokaże mojemu facetowi (może się wystraszy że chce coś takiego kupić) 5. jest tyle pięknej bielizny mimo to kobiety wybierają koszmarki 6. skumał śmieje się ciekawe kiedy dostane link do seksownej pokojówki:P to własnie myślę + dla ciebie za dobry ubaw z moim facetem.

Gość roxanna1978
Stroj pokojowki mam pielegniarki tez a ten mi sie podoba i wydaje mi sie ze jest naprawde sexy

"wydaje ci się" jasne że strój pielęgniarki jest seksy o ile nie jest tandetnie wykonany jak to co pokazałaś. btw. znów będzie że jestem pruderyjna nie nie jestem. po prostu nie zakładam tandety.

nie powiem żebym byłą zaskoczona tym że właśnie takie masz do stroju pielęgniarki...

Gość roxanna1978
Bardzo podobne na obcasie 17 cm

Gość roxanna1978
Tak wlasnie 17 cm do tego skapy stroj pielegniarki a wykonczenie stanowia czerwone ladnie pomalowane paznokietki u stop a na dloniach tipsy i wcale nie krotkie.

Gość ambrozy
Roxanna twoj facet to szczesciarz ze ma taka kobiete ktora zaklada sexy stroj pielegniarki mega obcasy i do tego nosi czerwone tipsy

Gość ABCbielizny.pl
Jak dla mnie to bardzo fajne te komplety bielizny. Sama lubię nosić coś sexy,ale tylko na specjalne okazje. Takie spędzane we dwoje ze swoim facetem. Dominują takie kolory jak czerwień oraz czerń. Nie licząc oczywiście koronek:)

Gość Paulina Piątkowska
Sexowną, świetnej jakości i w atrakcyjnych cenach bieliznę znajdziecie w TK Maxx. Przy okazji chciałam poprosić was o pomoc i oddawanie na mnie głosów w konkursie TK Maxx pod adresem: http://otwarcietkmaxx.pl/ Nazywam się Paulina Piątkowska i jestem w pierwszej linijce po prawej. Baaardzo serdecznie dziękuje wszystkim, którzy mnie wspomogą i oddadzą na mnie głos!

Gość mailer daemon
ja pierdziu kolejna z TK cos tam przestań to reklamować mnie jakiś szajs nie interesuje

Gość fiutek654
a po co wam seksowna bielizna, komu bedziecie prezentowac, klientom czy adoratorowi?

Gość moje wielkie zakręcenie
Zanuż się w moim świecie! Uwaga - WCIĄGA!!! WWW.marysia-bijou.blog.onet.pl

Jeśli szukasz ładnej bielizny to polecam sklep internetowy Krisline. Mają świetne seksowne komplety. Polecam te z gorsetami i pasami do pończoch ;) ja mam komplet LILA i świetnie się spisuje :D

Gość annannannann
Zjeżdżaj spamerko!

Gość błagam tylko nie kris line
drogie i paskudne biustonosze a i w ogóle się nie trzymają jak trzeba

Gość aleee tandeta masakra
i kris line i ta badziewna koszulka