Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radiana

Aparat cyfrowy-potrzebna pomoc

Polecane posty

Gość Radiana

Witam 🖐️ 🌼 Chcialabym Was prosic o rade przy wyborze aparatu cyfrowego. Aparat bedzie dla amatora, aczkolwiek z ambicjami. Przeznaczenie: zdjecia "powszechne", czyli w domu, na imprezie, zdjecia w plenerze. Zdjecia chcialbym zeby robil dobre tzn. wyraźne, lekkie szumy dopuszczalne; zdjęcia przy braku odpowiednio dużego oświetlenia, np. nocą, przy zachmurzeniach. Fotografie "w ruchu" - dosyć ostre (więc stabilizator też by się przydał (o ile wiem, nie każdy aparat go posiada, czego przyznam, że nawet nie przypuszczałam). Zależy mi na w miarę czytelnym wyświetlaczu LCD, rozdzielczość ok. 5 mp i wzwyż, zoom opt. min. 3x i w miarę możliwości - zasilanie akumulatorem dedykowanym, zależy mi też na "wytrzymałości" aparatu. moge na to przeznaczyc do 700 zl Chcialbym zebyscie sie podzieli swoimi opiniami, doswiadczeniem i doradzili cos osobie ktora nie zna sie na tym w ogole. pozdrawiam :)

Gość Radiana
dzieki... troszke drogi ale juz jakas opinia :) pozdrawiam

Ja mam Olympusa i jestem z niego bardzo zadowolona. Wychodza bardzo ładne zdjęcia i przy tym można go wszędzie zmieścić bo ma 1 cm grubości.

Gość Radiana
dziekuje Wam za opinie

Gość Radiana
no mialo byc... to :* :D