Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sweet dreams

oszukani przez POBIERACZEK.PL/ jest Was tu więcej?

Polecane posty

ja sie nie dalam oszukac.tez mi przyslali 84zl to zaplaty.napasalam ze z jakij parafi i ze nie zaplace.pozniej bylo prawie 1000 a na koniec 2000tys do zaplaty.zrypalam,powiedzialam ze zglosze probe wyludzenia i dali spokoj

Wiem... a dziś dostałam od nich maila... na poczatku wystraszyłam się, to nic miłego, gdy ktoś straszy sądem i konsekwencjami karnymi. Porozmawiałam z ojcem prawnikiem i troche mnie uspokoił...

Gość dziecko naucz sie
ze 2000 tys to 2 miliony

gosianica- a na jaki adres mail do nich pisałaś? bo oczywiście nie dochodzą maile z tego adresu z ktorego przysyłają wiadomosci.

Gość a napiszcie pokrótce
co to za strona i w jakim celu się tam logowaliście? Mówili wczoraj że do 3 miesięcy trezba napisac jakieś odwołanie czy zerwanie umowy.

strona z PONOC DARMOWA MOZLIWOSCIA SCIAGANIA PLIKOW PRZEZ 10 DNI. po 10 dniach przychodzi mail ze trzeba zaplacic 100zl za rok z gory, strasza sądem, komornikiem. BYLY WINDYKATOR ZALOZYL TA "FIRME"i straszy nawinych ludzi. o zgroza :o

podobno umowe zawartą elektronicznie można rozwiązać bez żadnych konsekwencji do 3 miesięcy od zawarcia tej umowy

Gość www.tnij.org/crazy2010
trzeba było nie pobierac w tym portalu,jest tyle innych portali tego typu jak Chomikuj na przykład

ja akurat odpisalam na ten adres z ktorego przyslali.a te 2000 naliczyli za uzytkowanie i koszty procesu sadowego i widnykacji.musial bym sie meza dokladnie zapytc.ale jak im odpisalam to dali spokoj i juz wiecej nie dostawalam od nich wiadomosci.to bylo jakies 2 m-ce temu

ja z tamtąd nic nie pobierałam. ale skąd ludzie mieli wiedzieć, że TSM AKURAT SIE NIE LOGOWAĆ, SKORO O ZAPLACIE MOWY NIE BYLO? tuleja- jasne, ale do nich nic nie dociera wysylaja tylko wygenerowane maile.

gosianica- wlasnie, widzisz, 2m-ce temu to jeszcze takiej afery nie bylo, wiec nie zablokowali mozliwosci odpisywania, a teraz afera na cala polske i zablokowali. nie mozna im odpisac.

a pierdolić kurwa te ich mejle !! albo odpisać im i podać sie za jakiegoś prokuratora albo głównego komendanta policji :D

no tak.to zglos to na policje o probe wyludzenia.zajmuja sie tym teraz i jest coraz wiecej osob ktore to zglaszaja.

ja mam zamiar nie reagować. dodatkowo, logujac sie na tak "bzdetnych portalach" nie podaje swoich danych. i w tym przypadku wymyslilam fikcyjne dane i adres ktory nie istnieje. wiem jedno-na pewno im nie zapłace.

Gość JolantaSamanta
jestem tez ja oszukana naiwna

Gość JolantaSamanta
czytam i czytam te wszystkie stronki. więc co robic? placic nie placic? Co wy robicie,czy rzeczywiscie ktos mial komornika w tej sprawie?

Gość wiola0
witam wszystkich moje dziecko zalogowało się mc temu na pobieraczku przyznała mi się potem to mój błąd ze hasło do poczty wisi przyklejone do monitora ale nie ściągneła nic żadnego filmu ani muzyki zresztą nawet niewie jak się do tego zabrać zresztą ja też nie 15 min temu dostałam e-maila że mam zapłacic prawie 100zł niech mnie w d pocałują za co???? za login??

ale na tej stronie pisze jak byk Informacja dla klientów Podczas 10-dniowego darmowego okresu próbnego przysługuje prawo do pisemnego wypowiedzenia zamówienia (fax, email itp.). Po upływie 10-dniowego okresu próbnego ważność umowy od 3 miesięcy i koszt od 7,90 PLN miesięcznie.

a wogóle to najlepiej nie logowac się na takich stronach gdzie wymagaja od nas takich danych jak adres , nazwisko itd

i ten komunikat wcale nie jest w regulaminie tylko na głownej stronie.. ale ,że ludzie nie zwracaja uwagi na napisy..