Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saturnina

mąż odmawia minetki

Polecane posty

Gość saturnina

Ja mu regularnie robię lody, a on mówi, że mi minetki nie zrobi, bo tego nie lubi. Dodam, że nigdy mi tego nie robił, a stwierdził, że nie lubi jak raz tego spróbował z jakąś dziewczyną przede mną. mam dylemat - 1) dać na luz i nie obrażać sie, w końcu nie można na kimś wymuszać pewnych rzeczy, szczególnie w tak intymnej sferze jak seks oralny 2) wymagać tego od niego, skoro ja akceptuję ca\łe jego ciało, to chyba powinno byc tez odwrotnie, lub przestać mu robić lody

Gość www.tnij.org/crazy2010
zrób sobie sama gąbką i po problemie

Gość dzorcz
przestań mu robić lody zrób mu jajecznice :classic_cool:

Gość Masz cięzki orzech do zgryzien
skoro kocha twoje ciało to i lizanie cipki nie powinno być problemem tak jest u mnie ja liże mojej całe ciało nie ma miejsc zakazanych ale każdy jest inny

po co go brałaś za męża jak on nie lubi minetki a ty potrzebujesz jej do tego żeby mieć orgazm ? W małżeństwie to podstawa żeby spełniać oczekiwania partnera i dotyczy to obie strony

Gość dsfsdfsd
Ale głupie baby no. Jak już sama napisałaś, że nigdy ci tego nie robił więc co się dziwisz, że nadal nie chce ?! Nie wszyscy faceci to lubią.

Gość Daj mi maila
Umowimy sie to ja ci zrobie minetke

Gość saturnina
To nie jest dla mnie jakoś specjalnie ważne, ale raz pewen chłopak mi to zrobił i było niesamowicie. Chciałabym przeżywać coś takiego z mężem, a on mówi nie i koniec. Jest to dla mnie trochę upokarzające, bo czuję się jak jakaś obleśna, nieumyta kobita, co to zraża do siebie własnego męża. Parę razy zadeklarował, że kiedyś mi to zrobi, ale ja nie chcę, żeby się zmuszał, bo będę się czuć jeszcze gorzej psychicznie, że on tam na dole prawie wymiotuje z obrzydzenia, ale "spełnia małżeński obowiązek" :(

Gość Ona01011
To troche chore;/ Ciebie nie brzydzi jego wacek, więc jak on może brzydzić się twojej myszki? NIe rób mu więcej lodów, a jak nie poskutkuje to znajdz sobie innego! Są na tym swiecie prawdziwi mężczyzni :)

Gość hmmm... a może.......
sie nie podmywasz i zapaszek go zniecheca?;)

Gość saturnina
Jeżeli chodzi o higienę, to nawet dbam o to przesadnie, nie w tym rzecz.

Gość hmmm... a może.......
bo jesli powodem nie sa zapaszki to chetnie Ci zrobie dobrze liżąc myszkę. Uwielbiam to bo dawanie rozkoszy jest rownie przyjemne jak wlasna rozkosz:)

Gość saturnina
Może to z powodu owłosienia? Mąż mówi że przez mojego "bobra" ledwo co może przebić się penisem, a językiem nawet nie dosięgnie... Jutro zrobię mu niespodziankę i ogolę się na dole, zobaczymy jakie wtedy znajdzie wytłumaczenie :D

Gość saturnina
Ktoś się podszywa, czyżby 13-letnie dziecię?

Gość saturnina
Powiem nieskromnie, że jestem atrakcyjna. Mężczyźni zaczepiają mnie na ulicy z prośbą o telefon lub wspólne wypicie kawy, pomimo tego że chodze ubrana skromnie i prawie sie nie maluję. Mąz jest estetą, obrzydza go wiele rzeczy i czynności, więc już sama nie wiem, czy odpuścić w tym względzie.

Gość aha esteta
...no dla estetów to moze stanowić problem

Gość onfacet
A moja kobieta nie robi mi loda, bo nie lubi. Mimo to, że ja robię Jej minety regularnie. Co za głupie gadane, oczywiście że odpuść.

Gość saturnina
dodam ze moja myszka to motylek... moze w tym jest problem? z tego co wiem, wiekszosc facetow woli bułeczki

Bez owijania w bawelne - chetna kobiete z warszawy na niezobowiazujaca minetke zapraszam Nie musimy uprawiac seksu ani nie oczekuje niczego wziamian. Po prostu uwielbiam robic minetki ktore sprawiaja mi nierzadko wieksza przyjemnosc niz sam seks.. Bo coz moze byc przyjemniejszego niz widok kobiety ktora wije sie z rozkoszy pod moim jezyczkiem Zapraszam, a byc moze bedziesz chciala wiecej Oczywiscie zapewniam dyskrecje Zdecydowane kobiety prosze o odezwanie sie ;]

Gość dafinna24
mój mąż też nie lubi takich rzeczy.... jak to nazwałaś matylek, to ja mam bułeczke i nic z tego, taki typ, nie zmiesz tego