Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klenofyna

witam oraz zapraszam na wrozby

Polecane posty

Witam :) dawno mnie tu nie bylo :) mialam wiele spraw i tak jakos jeszcze bradziej zajelam sie poglabianiem wiedzy na wrozbiarstwie oraz klasycznych kart :) postanowilam z wolnego czasu zajrzec do was ,i powrozyc :) powroze 5 osobom , nie przeciagne lini by wiecej osobom powrozyc , poniewaz chce dokladniej odpowiedziec anizeli tasmowo :) pamietajacie by podejsc z zdrowym rozsadkiem nie jestem jakims porfesjonalista :) odpowiem : na jedno zadane pytanie :) prosze napisac dobrze sformulowane pytanie oraz podac imie swoje , jesli pytacie sie o partnera rowniez jego imie :) tylko 5 osobom i prosze pamietac o danych oraz dobrze sformulowanego pytania :) odpowiem na jedno :) oczywiscie jesli karty pokaza mi cos wiecej rowniez wam napise:) prosze o zachowanie rozsadku :) postaram sie jak najlepiej i takie male cos odemnie :) ktos kto retorycznie pyta sie wrozek o dana sprawe karty moga ukazac falszywa odpowiedz oraz jesli jestescie w szczesliwym zwiazku prosze sie nie pytac kart :) zapraszam milo ps niebawem znowu podam ogloszenie dla 5 chetnych osob na wrozbe 5 dniowa , ale to w przyszlym tygodniu

zawsze zapomne dodac :D prosze o chwile czasu tasowanie uklad i odp odpowiedzi kosztuje czasu :)

Gość smokyyy
ja też chcę

>>>mialam wiele spraw i tak jakos jeszcze bradziej zajelam sie poglabianiem wiedzy na wrozbiarstwie oraz klasycznych kart Pogłąbianiem wiedzy... i wszystko na temat, ukłoń się i wy...

Gość magdaaaaaaaaaaa
magda rafal, czy bedziemy razem?

musztarda >>>mialam wiele spraw i tak jakos jeszcze bradziej zajelam sie poglabianiem wiedzy na wrozbiarstwie oraz klasycznych kart Pogłąbianiem wiedzy... i wszystko na temat, ukłoń się i wy... tez tobie sie klaniam :P

Gość a czemu nie można pytać kart
Jak jest się w szczęśliwym związku? Już nie pierwszy raz o tym słysze i jestem bardzo ciekawa

Gość dddddddddaaaaaadddddddddddddd
Ania i Artur czy Ania i Bartek?? jak dla mnie megaa problem prosze o wrozbe:)

magdaaaaaaaaaaa magda rafal, czy bedziemy razem? Magda zrobilam dla ciebie uklad i w kwesti uczuciowej wychodzi mi ze wiele przeszlas , nie uklada sie tobie w tej sferze , mi tu wyszlo rozstanie oraz milosc do kogos kogo miec nie mozesz , uczucia do kogos kto jest w zwiazku z kims innym terazniejszy czas oraz do pol roku nie jest czasem na milosc :( pozdrawiam cie i duzo sloneczka :) tak mi karty ukazaly sytuacje

Gość maartyyhbbbbbbbkaaaaaa
marta19.11.1984 i marcin 13.06.1984.Czy to zwiazek juz na całe zycie?czy bedziemy mieli dzieci?

poznanska_pyra Angelika i Pawel- Czy jestesmy sobie przeznaczeni, jesli nie to kiedy poznam mezczyzne, ktory jest mi pisany? Angelika zrobilam dla ciebie uklad mi sie tu wasz zwiazek ukazuje jako waga czyli wiele was dzieli , jestescie w takim zwiazku w zwlotami oraz upadkami , wiecej chyba upadkow , milosc tak powoli u was wygasa , juz myslelicie o zakonczeniu temu zwiazkowi , mi sie ukazuje u was takie rozdroze brak jakichkolwiek decyzji zwiazanych co do waszego zwiazku , taka hustawka klotnie . ale rowniez ukazuje mi sie 2 kobieta ktora albo sie pojawila badz sie pojawi i to tez bedzie wasza sytuacje komplikowac powiem tak zwiazek taki melancholijny tutaj mi wyszla karta kolo partnera ze planowal jakis wyjazd ale sie nie odbyl pozdrawiam cie :)

Skąd jestes droga wróżko? ja nie prosze o wróżbę, ale spytam z ciekawosci czy wiesz ile npm.mam lat? Przepraszam, ze tak pytam, ale chce zobaczyc czy to też potrafisz okreslić. Mam nadzieje, że cie nie obraziłam. Pozdrawiam:)

Gość biso
krzysiek i ula . powroz mi, blagam :-)

No i czy tak na oko jetsem frustratka czy wariatka. Bo sama sie okreslam jako nerwicówka .

Gość agggax
Agnieszka i Jarek ,czy jest inna kobieta?

Musze Ci powiedziec droga wróżko, ze czesto zdarza mnie sie wyczytac z wyrazu twarzy mysli i czyny wsteczne osób na które patrze. Ale nie jest to zawsze , lecz tylko czasami!

Gość biso
chcialabym wiedziec czy bedziemy razem jeszcze raz? (juz kiedys sie spotykalismy) teraz nie mamy kontaktu, nasze imiona to: krzysztof i ula. prosze powroz. Pozdrawiam :-)

Gość jhs34gf2fg6hjhi
do klenofyna wiesz ze gadasz i piszesz glupoty to po co to robisz??!! masz frajde ze ludzie na kafe sa naiwni i ci wieza w te bzdury??!! wytlumacz mi jak to dziala !! ktos podaje tylko imie swoje i drugiej os i bzurde pytanie a Ty juz opowiadanie snujesz!! dla mnie bylo by pewnie to samo co dla kogos innego!! Ludzie naiwni jestescie i tyle!! i nie komentujcie mnie bo i tak juz tu nie wejde bo szkoda czasu na pierdoly!!

Na ludzkich twarzach zapsiana jest ich cała historia, pod warunkiem, że twarz nie jest retuszowana i bez makijażu.

dddddddddaaaaaadddddddddddddd Ania i Artur czy Ania i Bartek?? jak dla mnie megaa problem prosze o wrozbe witaj :D wiec robie uklad najpierw dla Ania Artur : Ania przy Arturze ukazuje mi sie ze on raczej jest troche oddalony od ciebie inne miejsce zamieszkanie moze to byc np miasto itd tylko mi na niego karty wyszly nie ladne , wiele nie porozumien( no moze tez wksazywac ze on nalezy do tych ex partnerow) ale rowniez z jego strony nie szczerosc osobe klamliwa taka dwulicowa :( wiele nerwowosci by ci przyprawilo mi si etu ukazuje ze tak jak by sie wam kontakt kieds urwal ale ty bys go odnowila , bo jednak nie jest on ci obojetny :) ps on oddalony miejscowo badz czeka go podroz Ania Bartek : na ciebie i niego wychodzi mi zwiazek karmiczny ale rowniez niesiacy ze soba komplikacje znowu badz nieprozumenia (badz ex partner :D mozna tak badz tak odczytac co zawsze pisze jesli ma wiecej znaczen ) moze on jest na takim etapie ze sam nie wie co ma ze soba zrobic poniewaz kolo niego wyszla karta brak pracy badz klopoty zwiazane z praca i to taki dla niego dolek , mi sie przy nim u ciebie ukazuje ze raczej wejdziesz w nim zwiazek ale powoli tu bardziej wychodzi mi powolny zwiazek najpierw spotykania sex :P a pozniej jego legalizacja jakko tako zwiazku normalnego :) tak wzsytsko powoli przyjdzie wam budowac , tuatj mi wyszlo ze ktos moze wam psuc wasze relacje jakas falszywa kobieta ale bez obaw nie widze by on byl osobom ktora by zdradzala itd :) moze troche komplikacyjny z niego czlowiek brak w wiary w siebie , ale jest on dobry mozna mu zaufac oraz rodzinny typ :) kolo niego szcescie ale powoli wypracowane :) godny zaufania :) pozdrawiam a decyzja do ciebie nalezy :)

Gość biso
blagam Cie powroz mi takze :-) nie wiem nie doliczylam sie czy jest juz 5 osob. blagam niech ostatnia bede ja. pytanie juz napisalam wczesniej. Prosze.

jhs34gf2fg6hjhi do klenofyna wiesz ze gadasz i piszesz glupoty to po co to robisz??!! masz frajde ze ludzie na kafe sa naiwni i ci wieza w te bzdury??!! wytlumacz mi jak to dziala !! ktos podaje tylko imie swoje i drugiej os i bzurde pytanie a Ty juz opowiadanie snujesz!! dla mnie bylo by pewnie to samo co dla kogos innego!! Ludzie naiwni jestescie i tyle!! i nie komentujcie mnie bo i tak juz tu nie wejde bo szkoda czasu na pie**oly!! ne chcesz korzystac to nie korzystaj i nie wchodz na tego typu topiki :) ja tu kiedys czescie wrozylam opisywalam osoby i cechy charakteru zawsze podkreslam by podchodzic z zimna glowa jesli mi sie jakis topik nie podoba to nie wchodze :)

sunny96 (sunny96@wp.pl) Tomek i Natalia, czy bedzie z tego zwiazek? Natalia zrobilam dla ciebie uklad twoje pytanie bylo czy bedzie z tego jeszcze zwiazek ? karty mi ukazuja ze ty raczej tego chcesz ale sama juz miewasz watpliwosci co do "niby was" wiesz mi sie tu ukazuje jesli zwazek to krotki i nic trwalego , kolo ciebie jeszcze pojawia sie 2 innych mezczyzn ale rowniez nie staly zwiazek tylko na 2 badz 3 miesiace , pojawi sie propozycja dla ciebie wyjazdu czy zaproszenia na wyjazd skorzystaj bo przyniesie sloneczko :) pozdrawiam cie :)

Gość dddddddddaaaaaadddddddddddddd
dziekuje:) no wlasnie ten wybor jest najgorszy:(:)

biso chcialabym wiedziec czy bedziemy razem jeszcze raz? (juz kiedys sie spotykalismy) teraz nie mamy kontaktu, nasze imiona to: krzysztof i ula. prosze powroz. Pozdrawiam Ula ty ostatnia i mykam :) zrobilam uklad karty ulozyly mi sie tak ze kontakt wam sie pojawi on zaistnieje w twoim zyciu ponownie tylko przed zaistnieniem jego osoby znowu w twoim zyciu , pojawi sie rowniez inna osoba ktora cie pokocha , moge dac ci wksazowke , jesli juz kogos poznasz i bezdiesz z nim , ktory bedzie cie darzyl uczicuem szczerym i pojawi sie krzystof nie zaprzepasc szansy poniweaz karty ulozyly sie tak , ze ty z tamtego dla niego zrezygnujesz a przy krzysztofie szczescia nie zaznasz :( zreszta krzysztof pojawi sie na krotko w twoim zyciu a ja cie tylko moge ostrzec :) pozdrawiam i dobranoc wam wszystkim