Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuuulka

ale mnie zdenerwował......... grrr

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuulka

jest to związek na odległość więc już nie zapowiada się dobrze.. No w każdym razie rozmawialiśmy 2 dni temu i miał się dowiedziec co raobi na święta czy może przyjechac i dac mi wczoraj znac. Powiedziałam mu że to ważne bo muszę zaplanować parę rzeczy i takie tam. On powiedział ok. A wczoraj cisza i dzisiaj też. Coś tam napisał nic takiego to mu odpisałam co jest nie tak czy się obraził. A on że nie że spał że był u jednego kolegi teraz u drugiego. A czasu nie miał żeby mi powiedziec co zdecydował. Włączyć ten komputer.

Gość dsfsdfsd
Kużwa do świąt jeszcze miesiąc ! Pipa już ci się z tego powodu gotuje !? Weż na wstrzymanie.

Gość uuuuuuuuuulka
czy ktos się tu normalny wypowie, kup bilet samolotowy tydzień przed świętami za mniej niż 200euro :)

Gość -----ja
A mnie mój ciągle pyta:P bo chce mnie odwiedzić i mnie tym strasznie wkurza:/ a ja jeszcze nie wiem co będę wtedy robić. Jak będę wiedziała to sama mu powiem. Daj chłopakowi spokój

Gość aaaajccccccccccccc
tak dałabym mu spokój tylko musze wiedzieć czy przyjedzie albo od razu muszę założyć że nie przyjedzie. Tak po prostu wyszło. Ale on chyba tego nie rozumie, więc jutro mu napiszę żeby po prostu nie przyjeżdżał najlepiej nigdy