Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mars i Wenus

Czemu 99 proc.mężczyzn tak nie wygląda

Polecane posty

Gość ale on sie mnie niepodoba
mam faceta o wiele przystojniejszego o mądrzejszym wyrazie twarzy niż ten pizduś z okładki

Gość polacy to wiesniaki

Gość mariola z karpacza
aamir khan :classic_cool: boski :)

Gość tiriririri
nie no Ci sa za bardzo lalusiowaci;p johny góra;)

Gość akurat johnego deepa
bardzo lubie jako aktora ja wam mówie facet ma mieć to coś i całkiem dobrze wyglądać a i podoba mi się antonio banderas no i jack shepard z lostów no i said, facet ma mieć jeszcze to coś ;) magnetyzm wręcz

Gość ajrisszz
Depeche Coz.. kazdy ma swoj gust :) Ja Twojego nie skomentowalam mimo ze juz wolalabym sie przytulic do sedesu niz dotknac tego czegos czego zdjecie podeslalas ;) pzdr

Gość tiriririri
np w filmie blow... ehhh .. az sie rozmwrzyłam. poczatkowo pomyslałąm ze rzeczywiscie topic jest kontratakiem na krupe, ale teraz mysle sobie ze rzeczywiscie nie ma takich facetów w polsce jak johny:D

ajrisz- masz prawo do swojej opinii. osobiscie wole Krupe niz sedes ... ale rozne sa gusta ;) i gusciki :P zartuje. masz racje.

Gość no to sie ten Khan trzyma
i to zajebiście sorki ja jestem od tej starej krewkiej baby no ok już może być 40latek fajny wiek

Gość ajrisszz
Dziewczyny a co powiecie o oczach Jacka Nicholsona? Podobno zdania sa podzielone, jedne panie twierdza ze ma ochydne spojrzenie a drugie ze bardzo ladne

Gość tiriririri
ajriszszszsz--> ale chyba kazdy moze wyrazic swoja opinie:) nie irytuj sie bo kazdy ma jednak inny gust. niestety olacy pod niego nie podchodza;p i to najwazzniejsze;p

Gość jacka nicolsona jako aktora
bardzo lubie i filmy w których gra jest świetnym aktorem

Gość ajrisszz
Depeche Sorry za dosadnosc :) ps- hmm powiem Ci ze masz bardzo "inny" gust pamietam jak przeslalas kiedys zdjecie Rojka, bardzo oryginalny. Wlasnie Twoj brak pochlebstwa dla wyzelowanych Krysiopodobnych Ronaldow jest imponujacy :)

Gość Do ajrisz
Nooo ja wlasnie tez nielubie takich wyzelowanych lalusi. Podobno Zac Efron spedza ponad 3 godz na prostowaniu wlosow i stylizacji

ajrisz- coz, nie moge za swoj gust ale mysle ze to dobrze ze nie kazdy ma taki sam bo co by wtedy zrobilili ci biedni Rojko-Gahanopodobni mezczyzni? a tak jest po rowno. :)

Gość mariola z karpacza
eeeeejjjjjjj a wysilmy się Dziewczyny i wrzućmy tu jednak fotę jakiegoś Polaka :) hm?? dacie radę ??