Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sissi_ch

Kto oglada Criminal Minds i jest na bierzaco?

Polecane posty

Tak jak w temacie... ja wlasnie ogladnelam ostatni odcinek (5x09) i jestem w szoku... jak zwykle bez happyendu...

Gość ja jestem w miarę na bieżąco
ale skończyłam na ósmym odcinku tej serii. dobrze, że mi przypomniałaś - właśnie ściągam kolejny 🖐️

no wez potem mi napisz, co o tym myslisz, ja nic nie bede pisac, ale byla masakra... no i nie mam sie z kim swoimi odczuciami podzielic...

ściągnie się za kilka minutek... rzeczywiście, lepiej będzie, gdy nie zdradzisz szczegółów :P podzielę się opinią na pewno :)

ok, nie wyłączę nawet tej zakładki :) bardzo lubię ten serial - mogłabyś polecić coś podobnego?

no i co??? :( jak wrazenia, bo ja jestem wstrzasnieta... :/ bez sensu ... no a co do innych seriali tego typu to bardzo mi sie jeszcze podoba CSI - wszystkie mozliwe :) ale moj ulubiony to CSI NEW YORK, ale pewnie juz to ogladasz ;) no i napisz mi jak wrazenia...

nie, mam juz prawie 25 lat, ale zawsze mialam problemy z ortografia i ledwo 2 z polskiego :) nie mam z tym problemow i sie tym nie lamie :) akceptuje siebie taka, jaka jestem i nie widze problemu w tym, ze robie bledy ortograficzne :)