Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkohhholiczka

Czy to jest normalne??? Alkohol

Polecane posty

Gość alkohhholiczka

Zastanawiam się czy to że co tydzień i w piątek i sobotę piję sobie z moim facetem alkohol (piwo, wino, wódka, drinki-oczywiście nie wszystko naraz:D) jest normalne? Czy to za dużo? Oczywiście nie poprzestajemy na 1 drinku (pijemy 0,5l wódki na 2 osoby w ciągu jednego wieczoru) ani na 1 lampce wina (w ciągu 1 "popijawy" zdarza nam się wypić 3 wina, ale zazwyczaj są 2). Jeśli chodzi o piwo to jak zdecydujemy się w danym dniu na piwo to ja piję ok.5-6 a mój facet ok.8... więc pytam was czy to nie za dużo? częstotliwość 2 razy w tygodniu, 2 dni pod rząd? czasem w ciągu tygodnia wyskoczymy na piwko do knajpy i jest to ilość 3-4/osobę. nie jest tak że "musimy się napić" bo jesteśmy uzależnieni- NIE. po prostu lubimy się odprężyć przy alkoholu po ciężkim tygodniu pracy. proszę o opinie na ten temat. czy to normalne??? a jak u Was jest z piciem???

Gość alkohhholiczka
kant dupy- czego zazdrościsz???

Gość alkohhholiczka
czy ktoś może się wypowiedzieć?

Gość www.tnij.org/crazy2010
myśle że jest to powód do niepokoju,w koncu zaczniecie pic też w dni robocze

E tam normalne....:)ja mam zawsze pełen barek i nieraz wieczorem sobie nalewamy łiskacza:) wino...balejsika...różnie:)

Gość OjBoli
my z zonka tez weekendy celebrujemy suto :) ona nie moze duzo poprzestaje na piwkach lub drinkach, ja wole bardziej extremalne loty pomiedzy 0,5-0,7 na glowe i musze wam powiedziec ze nie trace przytomnosci ani poczucia rownowagi klade sie grzecznie spac, po ciezkim tygodniu w pracy wodeczka dziala jak psychoanaliza lub odpuszczenie grzechow, czlowiek odstresowuje sie

Gość alkohhholiczka
up