Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweetkka

jak dlugo wytrzymam

Polecane posty

Gość sweetkka

pijac 4-5 kaw dziennie i sypiajac 4 godziny, w niedziele 8.. :O umre ? :(

Gość nie umrzesz od tego
jedynym wyjsciem to : poklnac silna i wiele dawek tabletek nasennych i do tego dla zabezpieczenia ze podziala reklamowke na glowe i zwiazac :) jesli cie nikt nie znajdzie i nie odratuje w niedziele o 8 juz cie z nami nie bedzie :) 🌼

Gość sweetkka
ale kto powiedzial ze ja chce nie wytrzymac ? :P

Gość dsfsdfsd
Nie umrzesz. Kiedyś, wiele lat temu jak założyłem sobie net, to tyle czasu siedziałem przy kompie. Praktycznie nie spałem, dużo paliłem i pełno kawy piłem. po kilku dniach organizm zaczął się buntować. Zaczęły drżeć ręce, czułem osłabienie, miałem mroczki przed oczami, mało kontaktowałem i w końcu padłem i spałem 16 godzin.

Gość Eustach
na Twoim grobie napiszą , że : tu leży Pan co przekroczył plan Stachanowiec to był przedni tyrał jak wół , prawie pan nawet nie znalazł czasu na kilka panienek aby przelecieć w niedzielę więc prawiczkiem odszedł na wieki zapracowany niestety

Gość nie umrzesz od tego
:D:D:D:D aaaaa czyli ty nie chcesz odejsc od nas :P a to jakies drgawki mozesz dostac ale mysle ze wytrzymasz git ;) sprobuj i daj znac:P

Gość sweetkka
no wlasnie, czuje ze trace sile w nogach a tu jeszcze trzeba latac na zajecia, i co gorsza, wytezac mozgownice... :O

Gość sweetkka
nie umrzesz od tego-- przez ponad miesiac narazie jakos daje rada, najgorsze byly pierwsze tygodnie, teraz czuje ze sie przestawilam ale chyba jednak troche nie tak sie czuje jak powinnam..