Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkatasia

pomocy !!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kkatasia

pierwsza randka ( własnie wróciłam ) po czym poznajecie ze mężczyzna jest zainteresowany ?? ze będzie ciąg dalszy ?? je :(stem zdezorientowana :/

Gość kkatasia
hej ?? nikt sie nie wypowie ?? :/

Gość kkatasia
oszaleje jesli z kims nie pogadam ://///////

Gość kkatasia
dziekuje wybawco :D powiedz co Twoim zdaniem musiałby zrobic po tej pierwszej randce abym mogła uznac ze jest zainteresowany czyms powaznym ??

hmm.. a nie daje sygnalow w postaci zartow typu "daj mi ciuma" ?:>

Gość kkatasia
pocalowałam go przed wyjsciem z samochou kiedy juz mnie odwiózł ... chcialam dac buziaka w policzek a on na to ze tak to on nie chce i chce takieo normalnego wiec ja najpierw zazartowałam ze w czolko po czym pocalowałam go w usta tak namiętniej ale nie za bardzo .. tak juz srogo ale bez jezyka ( matko co ja tu wypisauje za głupoty :/ ) ale wracając do tematu pól godz po tym jak poszłam do domu zadzwonil i zapytał jak wrazenia powiedziałam ze pozytywne a kiedy zapytalam jak z jego strony powiedział ze nie powie bo ja wczesniej tez nie chciałam odpow. na jedno z zadanych przez niego pytan ... wiec nie drazylam tematu :/ a sadzisz ze to dobrze ze go pocalowalam czy nie bardzo ??

Nie wiem jakim typem faceta jest, ale raczej dobrze. Jego prosba o calus w usta mozna zrozumiec jako chec ciagniecia tego dalej bo widocznie mu sie spodobala randka :) A to ze nie chcial powiedziec to prawdopodobnie droczyl sie tylko z Toba :) Bedzie dobrze 🖐️

Gość kkatasia
mam nadzieje ze to tylko droczenie :) w sumie zadzwonił tuz po spotkaniu... czekam na jutrzejszy dzien :) jesli nasze itensywne relacje telefoniczne ie ulegna zmianie to będzie dobry znak ... no i kiedy zaproponuje mi kolejne spotkanie to juz bede przeszczesliwa :) wogole to jest miedzy nami spora roznica wieku ja mam 22 lata on 32 ;/

To bede okrutny i Ci powiem zebys lepiej mu za szybko nie "dala" :) Jest taka mozliwosc ze szuka tylko dziewczyny do jednego (chociaz nie wiem czy by wtedy tyle z Toba rozmawial). Pozatym skoro zadzwonil tak szybko to znaczy ze bardzo mu sie spodobalo :) Bedzie dobrze i zycze duzo szczescia. Teraz ide spac. Dobrej ;*

Gość kkatasia
dzieki :* szczerze podniosles mnie na duchu ... :) dobrze uslyszec cos takiego zwlaszcza z ust mężczyzny :)

Gość koziorożecccccccto ja
gdyby był zainteresowany na pierwszej randce juz ustaliłby termin drugiej :)

Gość kkatasia
jest juz 15 a on nic :( zawsze juz mielismy jakis kontakt o tej porze sms albo tel ale zwsze cos :( pewnie sie rozczarował :(

Gość hej tyyy
a jaki normalny 32 latek spotyka sie z taka malolata ? podyma cie troche i zostawi..

Gość kkatasia
zieki ... to nprawde barzo miłe :/ a jesli jednak on woli mlodsze z tego co mówi szuka czegos powaznego ...

Gość hej tyy
to czemu nie szuka w podobnym przedziale wiekowym tylko glupiej naiwniaczki ? i jeszcze przez internet...

Gość kkatasia
zawsze sie smieje ze zone chce tylko sporo mlodszą a przez internet nie szukalismy oboje ... to był czysty przypadek ...

Gość hej tyy
dziewczyno nie obraz sie, zalozylas dwa glupie tamaty do dojrzalosci emocjonalnej sporo ci brakuje i ty myslisz ze dla 32 latka bedziesz powazna kandydatka na dziewczyne, naiwna jestes strasznie..

Gość kkatasia
załozyłam dwa i fakt sa mało ambitne pisze bez łADU I SKŁADU ZADAJĘ PYTANIA NA KTORE TRUDNO O LOGICZNĄ ODPOWIEDZ A WSZYSTKO DLATEGO ZE EMOCJE BIORA NADE MNA GÓRE :( naprawde czuje sie jak nie ja ... jedyne czego mi potrzeba to sie wygadac nawet na forum bo siedzenie i patrzenie w telefon jakos nie pomaga ... nigdy nie mialas chwilowej niepoczytalnosci ze względów emocjonalnej niepewności i strachu przez rozwojem sytuacji ?? ja własnie mam !!! i nie specjalnie zastanawiam sie nad tym co pisze pisze jak czuje nawet jesli dla obiektywnego odbiorcy jet to bez sensu ... a zapewne jest :(