Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mleko.

moja dziewczyna

Polecane posty

Gość mleko.

mówi, że kocha, a rani mnie :( specjalnie mówi o innych facetach, że z nimi pisze, że z nimi sypia, sugeruje, że oni są fajni, ale ja najfajniejszy i dlatego jest ze mną :o wiem, ze to nieprawda, bo mieszkamy razem i robi sobie tylko jaja. mówie jej ze mnie to wkurza, a ona wkurza sie tym, ze mnie to wkurza :o ktoś to ogarnia? :o mamy po 26 lat :o

Gość pokaż jej
że cie to nie rusza, może przestanie. albo odwrotnie, pogadaj z nia że jest ci przykro

Gość mleko.
mówiłem, ze mnie to wkurza i po co to robi :o i pytałem czy byłoby jej miło gdybym ja tak mówił o swoich koleżankach, to powiedziala ze nie wie :o

może nie jest jej z Tobą dobrze, może chce zwrócić Twoją uwagę na jakis problem, może chce żeby poświęcał jej więcej czasu, dlatego chce wywołac Twoją zazdrośc. może chce żebyś sie nią bardziej zainteresował. może czuje się samotna? może to jej wołanie żebyś w końcu zwrócił na nią uwage!!!! pomyśl trochę o tym!!!!

:o Baby własnie takie są jeebnięte :o Ostatnio byłem na drinku z jedną taką starszą znajomą. 24 lata a jak opowiadała o swoim zerwaniu z chłopakiem to brzmiało to jakbym czytał Bravo. 5 minut z grzeczności wysłuchałem, ale potem nie mogłem zdzierżyć i kazałem się zmknąć :o Po prostu musisz przyjąć, że baby to infantylne idiotki i tyle.

10:47 [zgłoś do usunięcia] magmads (magmads@interia.pl) magmads@tlen.pl'; może nie jest jej z Tobą dobrze, może chce zwrócić Twoją uwagę na jakis problem, może chce żeby poświęcał jej więcej czasu, dlatego chce wywołac Twoją zazdrośc. może chce żebyś sie nią bardziej zainteresował. może czuje się samotna? może to jej wołanie żebyś w końcu zwrócił na nią uwage!!!! pomyśl trochę o tym!!!! Uwazasz ze 26 letnia dziewczyna nie potrafi tego wyrazic w bardziej normalny sposób?

>>magmads To co piszesz miałoby sens, gdyby rzecz dotyczyła 18-latki, a nie starej baby :o

oj kochani nie każdy jest taki sam. jeden 18-latek zachowuję się dojrzale a jakaś 26 lata zachowuję się jak dziecko...co to mało takich ludzi niedojrzałych znacie? przeciez nie wiem jaka ona jest...inaczej nie mogę tego wytłumaczyć....skoro się tak dziecinnie zachowuje to takie dziecinne wytłumaczenie jest najbardziej prawdopodobne!!!!