Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aucikkk

Dwa koty w domu a opinia ludzi

Polecane posty

Gość aucikkk

Witam! Mam 28 lat a mąż 29;) Jeszcze nie mamy dzieci z wyboru, chcemy jeszcze poczkac, ale w przyszłosci pragniemy mieć dwójkę dzieci. Sprawa się rozchodzi o to, ze uwielbiamy koty i mamy jednego w domu - teraz kupujemy drugiego kota, by ten pierwszy miał towarzystwo i nam nie marudził. moi rodzice susza mi głowę. Mówią ze robimy z siebie posmiewisko i ze ludzie bedą sie z nas smiać, ze mamy koty a nie dzieci. Jak to widzicie? czy faktycznie w odbiorze społeczeństwa tak jest, ze jesli ktos kupuje dwa zwierzaki to automatycznie ma łatę bezpłodnego dziwaka ?

Gość aucikk
nie wyrzucę, bo jest prześliczny :P To że mamy koty nie znaczy, że nie chcemy mieć dzieci:D Tylko ci gadający ludzie, ehm

Gość co ty się ludźmi przejmujesz
bierz drugiego kota :) moje dzieci wychowały się z trzema kociakami i psem, żadne nie ma alergii i rzadko chorują

Gość aucikk
hej ludzie, dzięki za opinie! no faktycznie "rodzinka"bedzie gadać ześmy kociarze;) a faktycznie chyba dzieci wychowane ze zwierzakami są zdrowsze i nie mają alergii;P

Gość wal ludzi i żyj dla siebie

Gość polehka
my mamy kota nie zamierzamy miec dzieci i mamy w doopie co mowia inni. masz jeszcze jakie pytania ?

Gość a dlaczego zaraz
Ja z punktu widzenia kotów. Moich. Koty nie sa zwierzętami stadnymi i nie muszą życ w parach. Co wiecej, źle znoszą swoje towarzystwo i będa sie gryzły drapały itd. Mnie się drugi przyplątał to i został. Ale świadomie drugiego kota sie nie bierze, bo sie jednak robi krzywdę pierwszemu, weź to pod uwagę.