Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skołowana staraczka

kto mi doradzi

Polecane posty

Gość skołowana staraczka

wiem, że takich topików było wiele, wiem równiez , ze nikt tu nie jest jasnowidzem, ale chciałabym aby ktoś mi coś doradził. Wszystko wskazywało na to, ze jestem w ciaży, kochałam sie z męzem w dni płodne, (planujemy drugie dziecko, z pierwszą ciazą od razu nam sie udało). kilka dni po stosunku zauważyłam jak piersi zrobiły mi się nabrzmiałe i bardzo bardzo bolesne, co właściwie utrzymuje mi sie do tej pory, poza tym moje ogólene samopoczucie nie było i nie jest najlepsze, bardzo czesto sikam(ale nie mam zapalenia pęcherza), nawet w nocy muszę wstawać, czasami nawet 2 razy. Mam takie dziwne uczucie w brzuchu tak jak przy pierwszej ciazy i nic nie było by w tym dziwnego, gdyby nie to, ze wczoraj w południe dostałam lekkiego plamienia, w nocy juz nic nie było, a dzisiaj znowu to plamienie(termin @), brzuch mnie nie boli, co zazwyczaj mi dokucza przy@. Dodam jeszcze, ze przez ostatnie dwa tygodnie cały czas pobolewał mnie brzuch i krzyż. Nie wiem teraz czy jest sens robić test, czy po prostu te plamienia to @ i nie mam nawet co się łudzić, że mogę byc w ciąży. Kiedyś jak byłam w ciazy nie miałam żadnych plamień.

Gość skołowana staraczka
a może po to, że tak może szybciej mi ktos odpowie

spoko. w oczekiwanym terminie miesiaczki dochodzi czesto do plamienia spowodowanego zagniezdzeniem jaja plodowego w macicy. Zrob sobie test ciazowy i idz go gina, zamiast sie zamartwiac

Gość skołowana staraczka
dzięki bardzo za odpowiedź, zrobię test i wtedy będę wiedziała co jest grane. Do ladaco. Piszesz, ze nikt mi nie odpowie, a jednak sam(a) odpowiadasz