Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laleczkaa23333

byłam w różnych państwach

Polecane posty

Gość laleczkaa23333

i stwierdzam ,że Rosjanki , Ukrainki są ładne, ale najpiękniejsze w Europie są Francuski i Hiszpanki. są drobne ,a przy tym mają zaokraglone ksztalty, śliczne buzie... jakbym była facetem to od razu chcialabym je poderwać. Przy tym dabaja o siebie zdecydowanie bardziej niż Polki. Mniej tapety ,a więcej dbania o siebie

Gość laleczkaa23333
pewnie ,że są ładne. o wiele ładniejsze od Polek musze stwierdzić

Po pierwsze- gratuluje skłonności do generalizowania. Po drugie- gratuluję szczęścia w podróżach, ja tam parę razy we Francji byłam, ale Francuski nie widziałam ani jednej, muszę się rozglądać uważniej...

Gość laleczkaa23333
w Grecji ( greczynki nie są za specjalne) , Anglii, Włoszech ( Tu zależy która )

Gość gfdfd
Polki sa takie sobie . Najładniejsze sa HOLENDERKI PRZED H ..

Gość laleczkaa23333
ale nie zmienia to faktu ,że są piękne i naturalne . Zupelnie nie to co polki niestety takie jest moje zdanie

Gość gfdfd
zawsze uważałem ze Holenderki najładniejsze i nie zmienie zdania .

Gość przestancie pisać ze wszystkie
polki sa brzydkie i maja tonę makijażu na ryjach. co za idiotyzm. to prawda, ze niektóre polki są wytapetowanymi tlenionymi blondynami po solarce, ale nie każda taka jest i są też ładne dziewczyny. :O wbijcie sobie to w koncu do tych tępych łbów. :O

Gość ano coś jest
prawda jest taka,że Polki przesadzają z makijażem,a Francuzki dbają bardzo o cerę i nie lubią się malować.

Gość laleczkaa23333
A Rzydówki sa po prostu fatalne

Gość ertfgwerf
to ty chyba nie widzilas prawdziwej fracuzki... mieszkam we franji juz 20 lat i prawda jest tka a ze te ladne "francuzki " to sa miesznace afrykanskie lub miesznace slowianskie... lub wogole imigrantki... prawdziwe rasowe fraczuki sa chude maja ok 160cm, nie maja cycko i tylka, wygladaj jak patyczaki, nie poitrafia sie ani ubrac ani umalować i ogolnie sa wredne...

Gość do tej wyżej
właśnie to miałam na myśli,nie jakieś krzyżówki

Gość ice touch
również byłam we Francji niejednokrotnie i przez dłuższy okres, i z całą pewnością stwierdzam, że nie są najpiękniejsze.. najbrzydsze są Norweżki, zero makijażu, tłuste włosy, rozciągnięte dresy i są zbudowane dość solidnie.. A co do Polek te naturalne, ze słowiańską urodą są śliczne, a wytapetowane solary są wszędzie nie tylko w Polsce.. A do Autorki- ktoś usilnie próbowal Cię poprawić, kobiety z Francji to FrancuZki nie Francuski, ale chyba nie zrozumiałaś:)

Gość werre
Polki to wytapetowane pasztety. Może i wieki temu były ładne ale dziś stwierdzenie że Polki są piękne to niesmaczny żart. Większość to sama tapeta na ryju. Wręcz brzydzę się większości polskich kobiet. Najpiękniejsze są kobiety francuskie, hiszpańskie, amerykańskie (jeśli tylko nie żrą hamburgerów i innego gówna i nie robią z siebie tłustych świń), oraz skandynawskie. A polki to wytapetowane pasztety

Gość ice touch
werre- to znaczy, że nigdy nie widziałaś/eś ładnej Polki? Skoro tak, nie pozostaje Ci nic innego jak jechać do Ameryki i tam szukać tych piękności (jeśli jesteś facetem) albo się pociąć (jeśli jesteś kobietą) bo to by oznaczało, że sama jesteś pasztetem..