Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolllllllla

Głupie pytanie...

Polecane posty

Gość Lolllllllla

Okres powinnam dostać 9 grudnia. Od kilku dni mam dziwne uczucia.... Ciągle czuję jakbym miała pełen pęcherz... łapią mnie kolki.... Ostatnio mamy małe problemy... kłopoty z mieszkaniem, a raczej sąsiadami... będziemy się przeprowadzać... A moje "posikiwanie" może być wydalaniem wit. C, bo często zażywamy profilaktycznei większe dawki Rutinoscorbinu... Zasanawiam się czy dopatrywac się tu ciąży......... Pozdr!

Gość atramencik
Hmmm, wszystko zależy czy mogło dojść do zapłodnienia. Ja, z tym uczuciem ciągłego parcia na pęcherz i posikiwaniem to miałam dopiero ok. 2 miesiąca ciązy. Poza tym bolały mnie piersi. Poczekaj do 9 grudnia i jesli nie będzie okresu to zrób test. Jego brak lub opóźnienie może też być wynikiem stresu

Gość przeziębiłaś się...
:D

Gość Lolllllllla
Tylko ze ja nie o to chcialam zapytac. Chodzilo mi raczej o to, czy jest wskazana przeprowadzka w ciazy. Bo jesli nie, to moze powinnismy ja przesunac (t.zn. przeprowadzke, nie ciaze) o kilka miesiecy...

Gość atramencik
Oj, jeśli to jest ciąża, to sam jej początek. Nic się nie stanie jesli sięprzeprowadzicie. Tylko jesli będziecie robić remont to w nim nie uczestnicz (nie wąchaj farb, lakierów itd.) Ja w 1 miesiącu ciąży umyłam wszystkie okna u teściowej w domu (a ma dom piętrowy), a w 5 miesiącu przeprowadziliśmy się na swoje. A żeby Cię odstresować napiszę, że mieszkamy na 9 piętrze i kiesy byłam w 8. miesiącu ciązy zapychałam na samą górę z zakupami, bo winda się zapsuła a nie miał kto pomóc. Na górze myślałam, że urodze, ale było ok :) Także głowa do góry :) P.S. Z bobaskiem napewno znacznie trudniej się przeprowadzić, a wkurzający sąsiedzi przeszkadzają jeszcze bardziej (wiem, bo sąsiadujemy ze studentami)

Gość Urodzisz sarne na 100
Mialam tak samo