Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blyskawicaa

Moj chlopak siedzi w wiezieniu

Polecane posty

Gość Blyskawicaa

Piszcie smialo a tych gupkow wulgarnych ja przegonie!

Gość Baba z Kaszub
Moj też siedzi. Czekałam 4 lata i zwatpiłam! Uciekły mi najlepsze lata młodości :(((((((((((((((( Ale wiem co czujesz!!! Jestem z Tobą! Pozdr!

Gość Blyskawicaa
Niemozna nikogo skreslac widzisz jedna zmarnoje sobie cale zycie przez takiego druga kilka lat a inna bedzie szczesliwa znam te przypadki,zarurzne zeczy tam trafiaja za pobibia za oszustwa podatkowe np 2lub 3 raz, jest 1000roznych sytuacji jedni przejza na oczy drodzy nie .: samo zycie. pozdrawiam

Zastanawiam się, czemu dziewczyny czekają. I z czego to wynika? i czy ma znaczenie za co oni siedzą? Bo jeśli ktoś siedzi za rozboje, kradzieże to znaczy, że nie jest człowiekiem prawym, po co komu takie życie, jak bije innych to skąd wiecie że Was nie uderzy?:( A na przykład narkotyki, no można powiedzieć że ludzie błądzą ale czy ktoś zrezygnuje z łatwego zarobku i czy nie naraża waszego bezpieczeństwa również. Znam kobietę, która czekała na męża ale on siedział za jazdę po pijanemu, w sumie to było złe i głupie ale jeszcze to rozumiem. Ludzie z pierdla nie wychodzą lepszymi ludźmi, często gorszymi :( niestety. Rzadko wychodzi człowiek odmieniony. Zawsze mnie to dziwiło czekać na kogoś, kto może się nie zmieni a być nawet gorszym :(

Gość Blyskawicaa
Wypiierddalac glomby temat was niedotyczy smiecie nikt zwami niechce pisac to tu prubojecie smiecie. Wiecie co by wasi OJCOWIE chociaz raz dobrze wzyciu zrobili sposcili sie do stawu toby zaby madrzejsze byly. Jestescie plytcy jak moja woda w kiblu po wysraniu sie noi jak Gowno ktore poruszalam i zaras bedzie walilo smierdzaco glomby jebane po skosie od gory :) milego dnie gupie ciipy jak i gnojaki