Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo cierpiąca

problem z bólem

Polecane posty

Gość bardzo cierpiąca

dziewczyny , mam mały problemik - otóż boli mnie szyja,kark. Pewnie ma to jakiś związek z zawodem, bo bóle zdarzaja mi się co jakiś czas. Ale teraz czuje ucisk tak jakby miedzy lopatkami, bol karku no i przy temu boli mnie glowa. Macie jakieś domowe sposoby ?? wiem , że powinnam zglosić się do lekarza, ale w chwili obecnej nie mam na to czasu , a przecież nie bedę zyła na ketonalu

Gość kosiarka z rosporka
nie do lekarza,do kogoś kto nastawia takie rzeczy,miałam to samo,lekarze nie pomogli,jeden facet znany ze skuteczności nastawił mi bark,miałam wychaczony.NIe wiadomo od czego...rano wstawałam to nie mogłam się wyprostować,ciągnęło aż do dłoni,same mi się palce podkurczały i mrowienie czułam w palcach

Gość bardzo cierpiąca
mówię, że teraz nie mam na to czasu, za dużo obowiązków. W tym momencie aż normalnie mi niedobrze jest, boli mnie glowa, próbuje rozmasować,wcześniej pomagało, ale od wczoraj ten ból głowy... Planowałam wizytę, ale to okolicach stycznia dopiero, pracuje fizycznie, dlatego cieżko mi będzie przeżyć ten miesiąc

Gość bardzo cierpiąca
czasem korzystam z masażu, za pierwszym razem babka spytała , czy mnie boli, bo mam bardzo napięte, przeszło na chwile ale teraz ten ból mi się rozciągnał - nie tylko kark, ale aż miedzy łopatkami, czuję się tak , jakbym miała jakąś blokade , ale z poruszaniem się nie mam narazie aż takich problemów

Gość bardzo cierpiąca
nikt nie ma pomysłów ??