Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 53434

mąż chce być przy porodzie a ja nie chcę

Polecane posty

Gość 53434

Nie chcę aby był przy porodzie. A on powiedział "będę, i bez gadania!" Mówi że będzie mu przykro że go otrącam w takiej chwili, ale w takim razie co jest wazniejsze - to żeby jemu nie było przykro, czy top, żebym przeszła poród bez dodatkowych stresów? Już teraz zaczynam się bać, że się uprze i zostanie, a ja nic nie będę mogła zrobić bo będe unieruchomiona przez ból.

Rajmund kaczyński żałował że był przy porodzie... od tamtej pory nie może patrzec na księżyc...:)

Gość kless
Nie ma czegos takiego, ze sie uprze i zostanie. To rodzaca decyduje, kto ma przy niej byc i jak powiedz lekarzom, ze chcesz byc sama, to go wyprosza. Facet naczytal sie chyba lzywaych historyjek o pieknie porodu i jak nie chcesz, aby przezyl szok, to mu na to nie pozwol.

Gość a dlaczego nie chcesz zeby
był przy Tobie??jego obecnosc moze Ci pomóc:)

Gość 53434
Wydaje mi się że on chce zostać nie tyle z prawdziwego pragnienia by widzieć poród, ale po to aby pokazać jakim to jest odważnym, bohaterskim i kochającym mężczyzną. A ja to wiem i bez tego. Poród jest dla mnie czymś zbyt "krwawym" aby włączać do niego dodatkowe osoby poza tymi, któe naprawdę muszą przy nim być.

Gość 53434
Znam siebie i wiem, że jego obecność mi nie pomoże, tylko mnie zestresuje.

Gość ale mi bohaterstwo
ktoś tu myli pojęcia:D ja też bym nie chciał żeby ktoś był przy miom porodzie. To niefajny widok. Wiem, bo już rodziłam i też byłam przy wielu porodach

Gość no skad ja ten tekst znam
podobna sytuacje mialam. Jednak na szczescie sie uparla i to co ja powiem jest decydujace w szpitalu ;)

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Moim zdaniem możemy sobie owszem - dopisywać jakieś piękne, romantyczne ideologie do porodu, ale patrząc na to obiektywnie, z punktu biologicznego - jest to ohydne, fizjologiczne, pełne krwi i sluzu wydarzenie. Nie ma w tym nic pięknego i już.

Mąz nie ma prawa być przy porodzie bez Twojej zgody. Powiedz po prostu, że nie zamierzasz ujawniać mu swego rozciągniętego krocza, krwi, kupy i śluzu. Facet powinien być przy porodzie tylko w przypadku kiedy kobieta tego chce. Co on sobie myśli, że wejdzie na porodówkę i będzie Cię jeszcze bardziej stresował, nie dość że czujesz ból to jeszcze będziesz się męczyła z faktem że on na to wszystko patrzy.. Powiedz mu dokładnie to co Ci napisałam a najlepiej daj mu poczytać wątki na kafeterii

Mąz nie ma prawa być przy porodzie bez Twojej zgody. Powiedz po prostu, że nie zamierzasz ujawniać mu swego rozciągniętego krocza, krwi, kupy i śluzu. Facet powinien być przy porodzie tylko w przypadku kiedy kobieta tego chce. Co on sobie myśli, że wejdzie na porodówkę i będzie Cię jeszcze bardziej stresował, nie dość że czujesz ból to jeszcze będziesz się męczyła z faktem że on na to wszystko patrzy.. Powiedz mu dokładnie to co Ci napisałam a najlepiej daj mu poczytać wątki na kafeterii