Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kljkjkxk

Moja współlokatorka z akademika co noc się onanizuje

Polecane posty

Gość kasia studentkka
mieszkam od grudnia w wynajmowanej kawalerce z kolezanka Monika ktora poznalam jak sie wprowadzalam, obie jestesmy same, mamy po 20 lat i nie mamy facetow a studiujemy na innych uczelniach, bardzo sie zaprzyjaznilysmy od samego poczatku i tez raz w nocy na samym poczatku slyszalam jak Moniska sie sama onanizuje a ze ja tez to lubie robic w nocy to zaczylsmy nagle rozmawiac o tym potem sie przytulac i piescic a teraz juz razem spimy piescimy sie lizemy calujemy i tulimy. Kazda z nas chce miec faceta i znim to robic ale jak narazie jest nam razem bardzo dobrze i sex sprawia nam duzo radosci. Codziennie wieczorkiem ja z Monika lizemy sobie piersi, cipeczki i pupcie, tulimy sie i zasypiamy wtulone razem, teraz Monisia i ja jedziemy na swieta do naszych domow i bedziemy za soba teskic ale juz na sylwestra wracamy bo teskimy za soba bardzo, lubimy sie razem kąpac w wannie i lizac sie podczas kapieli a potem w lozeczku :)

Gość kasiu droga kochana
podaj jakies namiary: jakie miasto, jaka uczelnia itd. chetnie pomoge w lizaniu waszych cipeczek :)

Gość całkiem prawdziwy facet
jeżeli mieszkacie w Wawie Kasiu to chętnie odwiedzę was i wyliżę wasze szpareczki :P

Gość smalec z psa
@kasia studentkka nie widzę problemu :)

Gość zboczeni gimnazjaliści
wiecie chociaż jak wygląda masturbacja u kobiet? To się dowiedzcie zanim zaczniecie brednie pisać.

Gość Nie marudź
Bo nie jest źle gorzej jak będzie chłopów sprowadzać i będą się ryćkać a tobie będzie smutno. Ciesz tym co jest bo niczego nie musisz żałować.:)

Gość a moja wspollokatorka
pierdzi przez sen i to tak glosno i czesto, ze szok :O nie wiedzialam ze kobiety AZ tak pierdza :O i co ja mam powiedziec?:(

Gość Kraz40 Wrocław
Zatkaj jej odbyt palcem wskazującym, uszy zatyczkami i nos także. Z powodu braku ujścia gazów jej gałki oczne wywrócą się na lewą stronę a trzewia eksplodują. Będzie o wiele ciszej.

Gość kasia studentkka
hehe, niestety nie mieszkamy w wawie a wczoraj obie razem zastanawialysmy sie czy bysmy chcialy aby wylizal nas facet i pewnie ze chcialybysmy ale jak piescic powinno sie kobiete wie najlepiej chyba kobieta co nie? Monika uwielbia miec lizana cipeczke robie jej to dlugo i tak jak to lubi najbardziej :) wczoraj wieczorem na pozegnanie bawilysmy sie dlugo razem i namietnie, najpierw ja jej lizalam myszke dlugo i namietnie az miala orgazm za orgazmem a potem Moniska lizala moja myszke a na koncu moja pupcie. Bylo bosko jak nigdy. Dzis MOnika juz jest u rodzicow a ja zaraz mam pociag ale niedlugo wrocimy i bedziemy znowu razem :)

Gość golas lovelas
A ty nie podsłuchuj i wstydź sie