Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grtw

LUBLIN chętnie wezmę małą KOTKĘ - ma ktoś?

Polecane posty

Gość grtw

małą kotkę, do 3 miesięcy.

Gość grtw
cóż za elokwencja

Gość arahrjsybg
weź ze schroniska jakies malenstwo tam jest tyle małych biedaków

Gość grtw
szok, dzwoniłam właśnie do schroniska i powiedziano mi ze owszem mogę koteczkę sobie zabrać ale musze podpisac zobowiązanie ze ją wysterylizuję.......JAK JA WCALE NIE CHCE STERYLIZOWAĆ!

Gość grtw
nie o to chodzi, kotka ma byc raczej niewychodząca ale przecież to jest bestialstwo, kobiety które nie chca miec dzieci się nie tną

Gość cep
wbrew pozorom jest to lepsze dla kotki - miałem i mam kotkę

Gość grtw
up, up, up może dziś się uda

Gość 34...
wejdz na forum dla kociarzy :) miau, gazeta.pl --koci zakątek http://forum.gazeta.pl/forum/f,10264,Koty_nasz_maly_koci_zakatek_.html tam sie dowiesz, duuużo ludiz ma kotki do odania!! weź jakaś fajną bezdomną kociczke - ona ci się odwdzieczy :)

Poza tym, to zwierzę, które nie było w ciąży i nie jest wysterylizowane jest jak bomba hormonalna :( może mieć potem nowotwory...:(

Gość 34...
sterylizacja to NIE JEST bestiaiastwo uwierz :) Przeżyj choćby jedną dwie rujki swojej kocicy a zrozumiesz .......... nie tylko ty się zamęczysz ale twoja kocica również. Mitem jest ze traci charakter, wesołość, radość :) oczywiście nie namawiam - wyjasniam ;) sama mam wysterylizowana i nie uwazam że zrobiłam źle

Gość 34...
persymona --- zwierze które nie jest w ciazy nie musi iec nowotworów :P a zwierze które przyjmuje LEKi narujke zamiast byc wysterylizowanym ---bedzie miało nowotwory, ropomacicza itd :O na 100% niestety ale!!!!!11 autorko --nie przerazaj sie ta sterylką! nie mysl o tym, zrobisz jak uwazasz. W schroniksu cię do tego nie zmuszą...podpis zi juz, co cię to...?;)

Gość 34...
poszukaj na allegro!! :) tam te zsa kotki do oddanma, za symboliczną złotówke !!!!!!!

Wiem, że nie musi i właśnie jednym ze sposobów zapobiegania jest sterylizacja. A niestety o tym, że brak sterylizacji + brak ciąży w całym życiu może dać tragiczne skutki, wiem z doświadczenia :( I wcale nie trzeba do tego leków na rujkę... :(

Gość grtw
tamaya: czy to jest kociczka?

Gość grtw
z tego co widzę to chyba tak.......ile ma?

Gość 34...
ładna na zdjęciu, widac że śmieszna taka :) a co cię tak napadło na kociczke ?:) ??

Gość grtw
niedawno rozstaliśmy się z naszą...

Gość grtw
poza tym wiecie, nie jestem wymagająca ale kotek musi mi się podobać, wiecie, musi miec to coś , nielubię burych dachowców ale ta jest ładna, a w lublinie koty z ogloszeń znikaj jakby ktoś je do jedzenia bral, nawet nie zdążę obejrzeć

Gość 34...
uuuuuuuuuuuu współczuje :( mi umarł piesek dwa lata temu, tera zmieszkam sama i mam kota - bo nie dałabym rady z psem wychodzic.......... Przypadkowo mi ise trafiła, kociczka, jest cudowna :) koty sa fantastyczne...... zawsze miałam psa.

Gość 34...
t ajest fajna!! nie jest taka zwykła bura, ma fajne umaszczenie :) Naprawde taki popyt na koty w L-nie????????????????????uuuuuuuuuuuu

Gość grtw
ładna, ale trochę faktycznie nie w moim stylu, mi się marzy ruda ale o takie ciężko...........a akurat dziś jestem wolna i zmotoryzowana, buuuuuuu..........

Gość grtw
ostatnio anonse włączyłam o 7.15 i czekałam z telefonami do 8.00 bo uwazałam ze tak jest kulturalnie, okazywało się ze pierwsza nie byłam...i przeważnie po ptakach bo te ładniejsze już zarezerwowane