Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam serdecznie, 13 listopada w moje dni płodne doszło do stosunku z moim mężem miesiączkę powinnam dostać w przyszłą środę ale ze stresu zrobiłam dziś rano test i wyszedł pozytywnie (wprawdzie linia bledsza ale były dwie) zrobiłam test beta hcg i wyszedł negatywnie wiem że mogł być za wcześnie bo powinno sie zrobić w dniu spodziewanej miesiączki albo kilka dni po.... nie wiem co myśleć bo mam objawy ciąży wiem że jest to watek powtarzający sie ale proszę o pomoc

Gość kiedy robiłaś betę
?

Gość asieja
moze zrób jeszcze raz albo idz do ginekologa

Gość to raczej nie jesteś w ciąży
bo dziś już powinna pokazać ewentualną ciążę jednak dla pewności powtórz betę w poniedziałek

no wiesztesty ciazowe czasem sie myla mojej szfagierce wyszło ze jest w ciazy i latala siku co chwila a niebyla w ciazy natomiast u mnie na tescie wyszła 2 kreseczka niewidoczna ledwie i jestem w 4miesiacu? radze zrobic test ponownie w dniu spodziewanego okresu albo nawet pozniej o 3 dni albo bete powtórzyc za jakis czas

Gość asieja
po co masz tyle czasu sie stresowac, lepiej zrób jutro znów test, tylko pamietaj zeby to byl pierwszy mocz. a nawet jak bedziesz w ciazy to chyba dobra nowina :)

no tak zrobię ale pewnie sama wiesz jak to jest jak się czeka na tą cąze ja straciłam córeczkę w 7 miesiącu 2 lata temu wiec teraz mam stracha