Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwie sie tym.......

CZY TO POCZĄTKI ZAKPRZEPICY???????????

Polecane posty

Witam. Od kilku lat mam na wewnetrzej stronie łydki wyrazna, niebieskawa, kreta zyłe, o długosci ok. 10cm. wczesniej jej nie było, pojawiła sie nie wiadomo skad. mam teraz 22 lata. nie boli mnie ani nie kłuje, jednak czasem mam skurcze łydek, do tego bardzo czesto zimne stopy i dłonie. boje sie ze to moze byc poczatek choroby zakrzepowej jestem szczupła, rzadko nosze wysokie obcasy czy obcisłe spodnie, nie mam nadwagi wiec nie wiem skąd ta zyła dodatkowo mam dosc niskie cisnienie. chce zbadac krew, ale boje sie pobierania z zyły na rece (kilka lat temu prawie zemdlałam) a ztego co wiem do badania krzpliwosci krwi włsnie stamtad pobiera sie krew czy ktos z was miała podobne objawy jak ja?

Podejrzewam że może tak być:O.Syfu w żarciu jest pełno,to co w aptekach jest jest trujące-zwłaszcza środki antykoncepcyjne sprzyjają zakrzepom,poza tym nadmiar cholesterolu:O.To nie jest dziwne po takiej diecie:O.

nie bralam nigdy tabletek antykoncepcyjnych i odzywiam sie raczej zdrowo. pije duzo wody, jem swieze owoce i warzywa. chociaz to wcale nie znaczy ze nic mi nie jest:(

W takim razie w tych warzywach i owocach możliwe ze są trucizny:O.Gdzie je kupujesz:O?I do tego w wodzie też moga być różne trucizny:O.Napisz najlepiej co łykasz i gdzie kupujesz:O.Do tego czy masz plomby z rtęcią:O.

w wodzie i warzywach trucizny ktore moga powodowc zakrzepice? to musiałabym niczego nie jesc ani nie pic:(

Jakbyś miała działkę to od biedy można coś łyknąć-tam zwykle nie ma aż takich szkodliwych rzeczy:classic_cool:.Ale najgorsze jest to że chcą zrobić coś takiego jak codex alimentarius-to jest obłęd.Poza tym uprawa grzybków-w piwnicy można nawet dużo wychodować jak jest ciepła:classic_cool:.

wszystko na temat mojego prblemu;)

Gość początki żylaków może
zbyt dużo siedzisz w ciągu dnia, to jest najgorsze, stanie też nie zazbytnio ale siedzenie najgorsze

Gość nieprawda siedzenie najgorsze
z powodu bezruchu połączonego z uciskaniem na żyły

Gość matrwie sie tym_______

Badanie krwi niczego Ci nie da, idź do chirurga. Jeśli będzie trzeba skieruje Cię na usg, żeby zbadać przepływy.

Dodam, że ja miałam zapalenie żyły udowej po długiej podróży... Kilka serii zastrzyków z heparyny w brzuch i po bólu. :)

musztarda a jakie miałas objawy? zastrzyki w brzuch:( matko:(

Objawy? Bolała mnie żyła, od kolana do pachwiny. Tak, zastrzyki w brzuch, sama sobie robiłam, żaden problem. Strzykawka z cieniutką igiełką.

mnie tez czasem pobolewa, tak jakby kłuje... ale to rzadko. chcialam za jakis czas zaczac brac tabletki anty ale najpierw chce sie upewnic czy nie mam tego swinstwa bo to by wykluczalo branie hormonow:(

Gość hdd................
Moja sasiadka miała zakrzeoicę płucną.dostała ponad 100 zastrzyków w brzuch.

Gość martwie sie tym______
nawet mnie nie straszcie tymi zastrzykami:( w przyszlym tyg zapisze sie na wizyte u lekarza rodzinnego i poprosze o skierowanie do specjalisty na badanie dopplerowskie. tylko czy na pewno je dostane?;/