Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammamiajaaaaaaaa

po jakim czasie po pierwszej randce facet sie odezwał ??

Polecane posty

Gość mammamiajaaaaaaaa

jak wyzej ... po jakim czasie po pierwszej randce męzczyzna powinien sie odezwac jesli jest zainteresowany ??

Gość od razu
jak jest zainteresowany to sie odezwie, zadne 'przetrzymania', wyczucie drugiej strony itp nie istnieje !!! tylko wy to sobie wmawiacei ...

Gość fserter
5 minut po randce jestesmy parą 2 lata

Gość lala lala la
moj odezwal sie jak zajecham do domu czyli od razu :P

Gość tego samego wieczoru

Gość mammamiajaaaaaaaa
węc odezwał sie pól godz po spotkaniu ... zadzwonil to bylo dzis w nocy... a teraz nie odzywal sie do "przed chwila" więc ja napisalam jak mija dzien ... a on zwyczajnie odp " ze stal wczesnie i jest zmęczony ... " tylko tyle ... jestem zalamana :( pograzylam sie tym ze napisalm pierwsza teraz?? :(

Gość fserter
Nie pogrążyłaś, a dlaczego? Ale faktycznie wygląda jakby nie był jednak zainteresowany...

Gość a jeden temat Ci nie wystarczy
??????? po uj nastepny :o:o

Gość fserter
Jak pisałam - mój facet odezwał się 5 min po randce. Ale następnego dnia ja odezwałam się pierwsza rano (sms), a on od razu oddzwonił bardzo szczęsliwy i zaproponował kolejną randkę. Chyba tak powinien się zachowywać facet gdy jest zainteresowany zamiast milczeć cały dzień a wieczorem dopiero na Twojego smsa odpisuje i to "jestem zmęczony" :O

Gość Dalilandiaaaaaaa
hehehehehe A ja się do swojego pierwsza po randce odezwałam...:D I był zadowolony :) Tak szczerze, to nie lubię zabobonów, więc sama biore niektóre sprawy w swoje ręce. A do jednej z was która pisze, ze się odezwała...hahaha...ale beznadziejna jesteś...bo myślisz, że się teraz "pogrążyłaś" nic bardziej mylnego, teraz jak się czegoś bardzo chcę, nie wolno patrzeć na jakieś konwenanse, po co żałować ze się czegoś nie zrobiło, lepiej żałować, że się coś zrobiło...no przynajmniej próbowało pozdrawiam wszystkich walczących o swoje...bo na wojnie i w miłości nie ma sentymentów i wszystkie chwyty dozwolone

Gość mammamiajaaaaaaaa
ale na randce wpominał juz o kolejnych spotkaniah ale de fakto kolejnego nie zaproponował :(

Gość Dalilandiaaaaaaa
a ile macie lat? bo od tego tez zależy nieraz wiele

Gość mammamiajaaaaaaaa
o 32 ja 22 ;/

Gość fserter
To zależy. Jeśli dziewczyna desperacko od razu po spotkaniu wydzwania i proponuje kolejną randkę to raczej facet się przestraszy. Ale jeśli randka była udana, a kobieta tak po prostu się potem odezwie - to raczej nie powinno być przeszkodą. Chociaż... za czasów randkowania nie raz przeżyłam sytuację gdy facet po naprawdę udanej randce milczał. Czekałam dzień, drugi i sama się odzywałam - to nigdy nic z tego nie wyszło. Bylam wtedy za glupia żeby zrozumieć że skoro facet milczy to znaczy że nie jest mną zainteresowany.

Mój chłopak odezwał się na drugi dzień po randce, i to późnym popołudniem ( w sumie i tak nie miał możliwości wcześniej, ale ja o tym wtedy nie wiedziałam ;) ) jakoś wyczułam, że jest taki nieodzywalski ;) i nie wzbudziło to w ogóle mojego niepokoju.

Gość Dalilandiaaaaaaa
Może i tak :) W moim przypadku było, że ja się odezwałam do niego tak po około pół godzinie od randki, żeby powiedzieć, że było fajnie i tyle...żadnego proponowania spotkań :) Po dwóch dniach zaprosił mnie na następną randkę, ale nie mogłam akurat tego dnia, więc powiedziałam, że teraz nie, że może następnego dnia...i się zgodził :)

Gość kingdomoflove
moj pod koniec pierwszej randki zapytal czy spotkamy sie jeszcze raz ja sie zgodzilami wiec od razu wiedzialam na czym stoje