Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vhsysd

ALLEGRO

Polecane posty

Gość vhsysd

ludzie podpowiedzcie czy moge cos z tym zrobic a wiec kupiłam bluzkę od jakiejs dziewczyny młodej( ma JUNIOR-a) i ta bluzka przyszła mi ale strasznie smierdziała, była przepocona, brudna i wystawiłam jej komentarz neutralny a ona mi cipa głupia NAGATYWNY!!! kapujecie? czy moge cos z tym zrobic? bo sobie gówniara za duzo pozwoliła i sie wkurwiłam strasznie[zły]

Gość 3 po 3
napisz do allegro i opisz sprawę i niech ci anulują komentarz

Gość co za chamstwo
nie wiem teraz to juz po ptokach...mogls najpierw napisac do niej ze bluzka jest w taklim stanie i ze ja chcesz odeslac i zeby ci kase zwrocxila( choc tacy ludzie nie wiem czy by poszli na ugode) teraz jedynie pozostalo Ci jej odpisac na komentarz i pojechac po majtach...nie wiem ale chyba jakos sie da.

Gość
Ja też kiedyś się zrobiłam dobra, dałam neutrala(podobna sprawa do twojej) i dostałam negatywa.Nic z Tym nie zrobisz,jedynie możesz odpowiedzieć na jej komentarz i tam po niej pojechać,jak zrobiłam ja

Gość vhsysd
no naprawde chamstwo tak sie wkurzyłam napisałam jej na @ o stanie bluzki i nic nie odp to jej dałam neutrala a mogłam dac faktycznie negatywa:O

Gość vhsysd
jak zobaczyłam ze dostałam negatywa to jej odp i pojechałam smarkuli ale czy napewno inni to zobaczą czy tylko ja to widze??

Gość a bluzka ma metke lub
miała?

Gość vhsysd
ma w srodku przysztą, oryginalną ale chodzi o sam fakt ze jej nie uprała i dała negatywa a ja neutrala

Gość sandrusia 23
corka kupia na allegro droga gre za 200 zł,kupila to u uzytkownika ktory ma konto junior,jakie sa konsekwencje jesli nie zaplacilabym