Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawskajadziunia

Kolega daje aluzje dotyczące seksu...

Polecane posty

Gość Ciekawskajadziunia

ciagle mówi o seksie, i daje aluzje np. X o zabawimy się dzisiaj itp itd. Nic między nami nie ma, więc o co może mu chodzić ?

Gość nocny doradca
o seks ?

Gość wiesio123
a jak myslisz Jadziunia? czy udajesz przed nami cnotke niewydymke

Gość kirli-mirli
Jak mi znajomy zaczal dawac aluzje np. gdy chcialam by mi pomogl obslugiwac pewien program, to powiedzial "no to przyjdz i pocwiczymy... ale w mojej poscieli", to po prostu zaczelam czuc do niego niesmak. Daj spokoj z gosciem, nie widzisz ze on cie traktuje przedmiotowo? Pyta, bo a nuz sie zgodzisz. Czy na pewno chcesz byc zywa lalka do dmuchania?

Gość tez tak mam i na poczatku
myslałam ze zartuje ale teraz juz wiem ze raczej nie i zwyczajnie na mnie leci. i to z hukiem. pewnie sie z nim w koncu przespie bo przystojny jest i to baardzo :p

Myślę, że po prostu chce Cię bzyknąć. Chłopak jeśli myśli o dziewczynie poważniej zachowuje się inaczej. Przynajmniej na początku :P

Gość A może ty źle odbierasz
jego aluzję , a może zachowujesz się wyzywająco i on mysli, że jesteś lekką dziewczyną ... ? Różnie to bywa

Gość Dziwne to że
kolega robi seksualne aluzje pod twoim adresem Czy chcesz nam powiedzieć, że traktuje ciebie jak qrwiszcze ? To tylko źle o tobie świadczy, że pozwalasz mu na takie wycieczki ? Szanuj się dziewczyno